Nowy użytkownik Outlandera 800 XXC 2011
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Nowy użytkownik Outlandera 800 XXC 2011
Jacku widać Ci się nudzi jak nawet kilka mm plastiku wycinasz, żeby odchudzić maszynę bo tak na prawdę pewnie na tym Ci zależało a nie na powiększeniu "wdechu"
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Też jestem zadowolony z efektu, bałem się że wyjdzie bardziej niechlujnie ale najwiejec dąło wygładzenie śladów szlifowania grotem lutownicy.
A jeszcze pociągnąłem w góre wylot z CVT.
Łukasz, przejrzałeś mnie, dodałem snorkla wylotu cvt więc te kilkaset gram znów wskoczyło na wadze, wiec tam gdzie można wyciąć to wycinam, i kolejne gramy w dół
A jeszcze pociągnąłem w góre wylot z CVT.
Łukasz, przejrzałeś mnie, dodałem snorkla wylotu cvt więc te kilkaset gram znów wskoczyło na wadze, wiec tam gdzie można wyciąć to wycinam, i kolejne gramy w dół
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- Kiler
- Quad:: OUTLANDER 1000 xtp
- Imię: MARIUSZ
Nie wiem czy to najlepsze rozwiązanie.Teraz jak będziesz przelatywal przez wode to całe dziadostwo będzie ci tam wlatywać.A masz tam elektronike i kupe kabli.
DIABLO TEAM ZGIERZ
- DKfan
Ja wody z większą prędkością nie forsuję więc jeżeli pójdzie górą to raz na ruski rok, a jeżeli już to będzie zachlapanie a to nic nie zaszkodzi. Natomiast w przypadku przekraczania głebokich zbiorników wodnych to i tak się to wszystko zamoczy od dołu. Na razie problemów z elektryką nie ma, a jak się zaczną to wyczyszczę i zabezpieczę wtyczki.
Jestem w kązdym razie dobrej myśli bo aż tak wysoko quada nie moczę żeby mi woda pod licznik podchodziła
Jestem w kązdym razie dobrej myśli bo aż tak wysoko quada nie moczę żeby mi woda pod licznik podchodziła
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- Kiler
Generalnie akurat w tym miejscu nie powinno sie nic dziać więc spoko.
Ja traktuje wszystkie wtyczki i przewody nawet fajki sylikonem w spreyu o dużych właściwościach iziolacyjnych i jest git.Po kilku razach tworzy się powłoka i fajnie zabezpiecza.
Ja traktuje wszystkie wtyczki i przewody nawet fajki sylikonem w spreyu o dużych właściwościach iziolacyjnych i jest git.Po kilku razach tworzy się powłoka i fajnie zabezpiecza.
DIABLO TEAM ZGIERZ
- DKfan
To zabezpiecznie wtyczek to jeden z najbardziej płodnych tematów, jedni zaklejają je z każdej strony ale inni twierdza ze to źle bo prędzej czy później woda się dostanie i nie mając ujścia wszystko skoroduje, inni żeby dawać w środek smar przewodzący czy wazelinę, jeszcze inni ucinają oryginalne wtyczki i zakładają hermetyczne, jednym słowem wtyczkowy armageddon. Popatrzę na ten silikon o którym piszesz i może spróbuję
M&M sQuad
M&M sQuad
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Ladnie się napracowales ale podczas deszczu woda będzie niepotrzebnie zalewać Ci elektryke. Andrzej chyba ma rację z tą wodą. pęd powietrza bedzie tloczyl ja pod licznik i zrobi sie tam niepotrzebne cisnienie. To jest inaczej niz wjedziesz normalnie do wody. Istalacja w canamie jest wrazliwa
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Ale Jacek nie topi sprzętu i nie jeździ w deszczu...on wystawia swoje cudo tylko w słoneczną pogodę no i w drodze do Święcenia lub na Sumę
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- Kiler
Pingwin mam na imię Mariusz a nie Andrzej.
DIABLO TEAM ZGIERZ