Quadzik od 10,000 do 20,000zł
Re: Prosze o pomoc w zakupie quada.
Cześć miło Cie poznać.
Na forum jest temat quad 20-30k to dobra lektura na początek
Na forum jest temat quad 20-30k to dobra lektura na początek
Ozo Drapers Squad
miło by było jak by jednak ktoś mi doradził za czym warto się rozejrzeć bo nie mogę zbyt dużo informacji znalejsc
znalazłem suzuki kingquad 700 czy mógł by ktoś mi coś powiedzieć jak te maszyny się sprawują ?
http://olx.pl/oferta/suzuki-kingquad-700-led-warn-zarejestrowany-CID5-ID8z6ph.html#919bcfccf4;promoted
http://olx.pl/oferta/suzuki-kingquad-700-led-warn-zarejestrowany-CID5-ID8z6ph.html#919bcfccf4;promoted
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Quadzik do 20,000zł
Prześledź sobie ten wątek oraz wątek z przedziałem 20,000 - 30,000 tam znajdziesz sporo informacji na temat pojazdów w założonym przez Ciebie budżecie.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Witam
czy ktoś z posiadajacych KQ i BF mogli by zerknać na poniższe oferty i ewentualnie wyrazić swoje opinnie na ich temat. Słyszałem od znajomego, że owy sprzedawca(Prima Motors) miał też negatywne opinnie. Nie napalam sie tutaj akurat na gratisowa dostawę, bo i tak udał bym się na miejsce na oględziny(z mechanikiem) o ile będzie warto.
http://primamotors.pl/index.php/quady-8 ... k-336.html
czy ktoś z posiadajacych KQ i BF mogli by zerknać na poniższe oferty i ewentualnie wyrazić swoje opinnie na ich temat. Słyszałem od znajomego, że owy sprzedawca(Prima Motors) miał też negatywne opinnie. Nie napalam sie tutaj akurat na gratisowa dostawę, bo i tak udał bym się na miejsce na oględziny(z mechanikiem) o ile będzie warto.
http://primamotors.pl/index.php/quady-8 ... k-336.html
Ostatnio zmieniony wt 10 mar, 2015 przez Skyline67, łącznie zmieniany 2 razy.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Z Prima Motors różnie bywa, było kilka "perełek" np ze spawanym uchwytem mostu. Ogólnie lepiej od prywatnego użytkownika szukać bo Prima też dorzuca sobie marżę...
Aha no i ofert oczywiście nie zamieściłeś
Aha no i ofert oczywiście nie zamieściłeś
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
dorzuciłem linki. Z prywatnymi to bardzo ciezko, albo bardzo daleko(Zachodniopomorskie-Podkarpackie to kawal drogi)
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
KQ zielony, brak rejki, opony przód zerowe, tylne inne niż przednie, osprzęt na kierownicy zmęczony jak przy przebiegu 10tys +, tylny most malowany jak i cala rama wraz z amortyzatorami.
KQ z barierka na przedzie, chyba bez rejestracji, raczej sprowadzany z Niemiec lub Francji ze względu na gniazdo el. przyczepy. Ze zdjec trudno cokolwiek wywnioskować, przebieg 12-13tys km biorac pod uwagę motogodziny i stan tłumika. Jeżeli właścicieł dbał to taki przebieg nie jest problemem, a jeżeli nie to i 1tys go zabił.
KQ na alltrakach, inna obudowa lampy centralnej, może po rolce może nie, również bez rejestracji. Stan rączek i przełączników wskazuje na przebieg 8tys+, opony mizerne.
BF 750 może i ma 3500mil ale to były bardzo męczące mile, wyglada najgorzej ze wszystkich, brak rejestracji, polamane miejscami plastiki, brak oryginalnych naklejek sugeruje wymiane plastikow, poskecany nie oryginalnymi srubami, zniszczona czesc osprzetu na kierownicy itd. Zdecydowanie najgorszy.
Podsumowując, wizualnie najlepiej czerwone KQ z barierkami ale cena za wysoka jak na pojazd bez rejestracji. 2 miejsce czerwone KQ na alltrakach, 3 zielone KQ choć jest podejrzane, 4 BF 750.
Wg mnie 2 ostatnie są nie do przyjęcia.
KQ z barierka na przedzie, chyba bez rejestracji, raczej sprowadzany z Niemiec lub Francji ze względu na gniazdo el. przyczepy. Ze zdjec trudno cokolwiek wywnioskować, przebieg 12-13tys km biorac pod uwagę motogodziny i stan tłumika. Jeżeli właścicieł dbał to taki przebieg nie jest problemem, a jeżeli nie to i 1tys go zabił.
KQ na alltrakach, inna obudowa lampy centralnej, może po rolce może nie, również bez rejestracji. Stan rączek i przełączników wskazuje na przebieg 8tys+, opony mizerne.
BF 750 może i ma 3500mil ale to były bardzo męczące mile, wyglada najgorzej ze wszystkich, brak rejestracji, polamane miejscami plastiki, brak oryginalnych naklejek sugeruje wymiane plastikow, poskecany nie oryginalnymi srubami, zniszczona czesc osprzetu na kierownicy itd. Zdecydowanie najgorszy.
Podsumowując, wizualnie najlepiej czerwone KQ z barierkami ale cena za wysoka jak na pojazd bez rejestracji. 2 miejsce czerwone KQ na alltrakach, 3 zielone KQ choć jest podejrzane, 4 BF 750.
Wg mnie 2 ostatnie są nie do przyjęcia.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad