Z tą uwagą na temat Pawła to chyba Ci się coś pomyliło, albo o kim innym pisałeś. Paweł jest osobą która prawdopodobnie ma najbogatszą wiedzę na forum na temat Brute Force , a wszystko co napisał to prawda. Tego właśnie należy szukać w używanym BF i to sprawdzać.
Jeżeli chodzi o G660 to Ty znasz kogoś kto na takim jeździ i ja znam. Przejechałem się tym quadem i wg mnie jest przepaść pomiędzy tym co oferuje G700 a G660 i to w zasadzie w każdym możliwym aspekcie. Napisałeś żebym przyjechał i zobaczył jak kolega jeżdzi i że wtedy się przekonam czy brakuje mocy. Nie muszę oglądać Twojego kolegi żeby wiedzieć że jej brakuje, jeżeli wyznacznikiem dobrego quada byłoby to jak da się na nim jeżdzic to już powinniśmy sprzedawac swoje sprzety i kupowac g450. Twój kolega może cuda wyczyniać na G660 co nie znaczy że osoby bez doświadczenia takie jak ja czy osoby zaczynajace przygode z qauadem nie beda odczuwać jego wszystkie mankamenty i żadna Twoja argumentacja, czy pokazy co to ten quad nie robi tego nie zmieni. Po prostu w tym budzecie można mieć lepszego quada.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad