2007/10/20 NOTEAMowe i POLSONowe Quadowanie "imienia Wo

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Awatar użytkownika
Reid
Kontakt:

2007/10/20 NOTEAMowe i POLSONowe Quadowanie "imienia Wo

Post autor: Reid » ndz 21 paź, 2007

Dawno takiej esencji terenu nie bylo! Nie tylko topienie sie, ale rowniez przejazdy techniczne; nie wszystkie zakonczone powodzeniem, ale za to zabawna i odwazna (no moze czasem tez glupia:) proba stawienia czola przyrodzie!:)
Tym razem Ekipa skromniejsza, ale dobrana, sklad: Robert, Mateusz, Woytek, Tomek i ja.
Wyjazd jednoglosnie okrzykniety imieniem Wojtka, bo ktoz tak spada z rozpeczonego byka... przepraszam quada, na "rodeo", jak nie Woytek?! (jest sosowny film!) Ze nie wspomne o podazaniu moim sladem na uskok, ktory staje sie w rezultacie pierwsza lekcja do udanego backflipa dla probujacych polarisow podazajacym sladem mojej przylepnej Hondzi:)))
Ale co tu duzo mowic, ognicho, kilebaski, rosyjka musztarda, a byla i z Dijon, a co!! , koledzy, mila atmosfera (brakowalo co prawda tego tradycyjnego pierdzielenia Prezziego o Polarisach, ale raz na jakis czas trzeba odpoczac od tego hegemona-populisty Polarisowego: ) Byl z nami duchem i .. komorka:)
A po terenie pizza-spotkanie w firmie, ktore bylo milym akcentem konczacym sobotnie zmagania :)
Dzieki za wspolna jazde Panowie:)
Załączniki
DSC00052 (Small).JPG
DSC00051 (Small).JPG
DSC00049 (Small).JPG
DSC00048 (Small).JPG
DSC00047 (Small).JPG
DSC00046 (Small).JPG
DSC00045 (Small).JPG
DSC00044 (Small).JPG
DSC00042 (Small).JPG
DSC00043 (Small).JPG
Reid (Radek)
"NOTEAM" ;)

Awatar użytkownika
Reid
Kontakt:

foto c.d.

nie wiem, czy filmy tez sie da dodac, ale poki co kolejne fotki zalaczam...
Załączniki
DSC00067 (Small).JPG
DSC00066 (Small).JPG
DSC00064 (Small).JPG
DSC00063 (Small).JPG
DSC00061 (Small).JPG
DSC00059 (Small).JPG
DSC00058 (Small).JPG
DSC00055 (Small).JPG
DSC00054 (Small).JPG
DSC00053 (Small).JPG
Reid (Radek)
"NOTEAM" ;)

Awatar użytkownika
Reid
Kontakt:

cd2

kolejne fotki.. dodalbym, ale przekroczylem limit uploadu 1MB.. wiec reszta fotek pozniej, albo na email.. a filmy tylko ta droga
Reid (Radek)
"NOTEAM" ;)

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » ndz 21 paź, 2007

dziękujemy za zdjęcia i filmy :lol:

lekcja dana nowicjuszom :D była nizbędna :wink: dobrze że wszystko dobrze się skończyło :)

ps.nie tylko duchem :D wóz musiałem skatować :P ale czego nie robi sie dla kolegów :mrgreen:

a i pizza też z polsona wyniesiona :roll: i to na moich oczach :P .......smakowała :mrgreen: :?:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » ndz 21 paź, 2007

ale musiało być fajnie, łądne fotki i z tego co wicze niezła zabawa. A Ty Reid jeszcze na Hondzie? po tym wyjeździe pewnie ejszcze długo jej nie zmienisz heh

Awatar użytkownika
Mały

Post autor: Mały » ndz 21 paź, 2007

Było grubo. Widze ze chłopaki nie oszczedzali siebie i maszyn .Super .Czekam na swoja maszynke i jestem obowiazkowo.Mam nadzieje ze jeszcze raz przed RR wyskoczymy w teren . :D

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » pn 22 paź, 2007

widziałem dziś filmy w Polsonie, zarębiste!!!! takei coś trzeba umieścić na jakims filmie, szkoda ze jakosć kiepska, trzeba będzie kręcić cały czas Wojtka, najlepsza sceny to jak Matinator zapier**** na swoim po redeo - ogniem oraz moment w którym Wojtek ucieka pędem daleko daleko przed spadającym quadem:-)

Awatar użytkownika
Reid
Kontakt:

Post autor: Reid » wt 23 paź, 2007

no nie bez powodu mam ksywke od lat z terenu PAPARAZZI drogi Motyfie:) Nie bylo Cie, wiec komoreczka, ale krecilem:)
I okazalo sie, ze warto bylo, bo te dwa filmy z Woytkiem w roli glownej sa niezle!:)

a co do Hondy, to ten wyjazd niczego nie zmienil, wiem, jak fajna jest i wiem, jak zarazem niewygodna:))))

ale to nie wazne czym sie jezdzi, wazne, jak sie jezdzi:)

pozdrowienia dla Blotnej Ekipy:)
Reid (Radek)
"NOTEAM" ;)

Awatar użytkownika
Reid
Kontakt:

Post autor: Reid » wt 23 paź, 2007

Prezzi, zapytalem, co z pizza.. glodna Kobita w domu, a mialo sie zmarnowac (cala niedziele by lezala do poniedzialku, jak powiedziales:) ?! Tak przyplusowalem bo miala ochote wlasnie na pizze;) dzieki
Reid (Radek)
"NOTEAM" ;)

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » śr 24 paź, 2007

na zdrowie :lol: i tak nie ja płaciłem :P :P :P
.:GALEON:.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”