2007/10/20 NOTEAMowe i POLSONowe Quadowanie "imienia Wo
2007/10/20 NOTEAMowe i POLSONowe Quadowanie "imienia Wo
Dawno takiej esencji terenu nie bylo! Nie tylko topienie sie, ale rowniez przejazdy techniczne; nie wszystkie zakonczone powodzeniem, ale za to zabawna i odwazna (no moze czasem tez glupia:) proba stawienia czola przyrodzie!:)
Tym razem Ekipa skromniejsza, ale dobrana, sklad: Robert, Mateusz, Woytek, Tomek i ja.
Wyjazd jednoglosnie okrzykniety imieniem Wojtka, bo ktoz tak spada z rozpeczonego byka... przepraszam quada, na "rodeo", jak nie Woytek?! (jest sosowny film!) Ze nie wspomne o podazaniu moim sladem na uskok, ktory staje sie w rezultacie pierwsza lekcja do udanego backflipa dla probujacych polarisow podazajacym sladem mojej przylepnej Hondzi:)))
Ale co tu duzo mowic, ognicho, kilebaski, rosyjka musztarda, a byla i z Dijon, a co!! , koledzy, mila atmosfera (brakowalo co prawda tego tradycyjnego pierdzielenia Prezziego o Polarisach, ale raz na jakis czas trzeba odpoczac od tego hegemona-populisty Polarisowego: ) Byl z nami duchem i .. komorka:)
A po terenie pizza-spotkanie w firmie, ktore bylo milym akcentem konczacym sobotnie zmagania
Dzieki za wspolna jazde Panowie:)
Tym razem Ekipa skromniejsza, ale dobrana, sklad: Robert, Mateusz, Woytek, Tomek i ja.
Wyjazd jednoglosnie okrzykniety imieniem Wojtka, bo ktoz tak spada z rozpeczonego byka... przepraszam quada, na "rodeo", jak nie Woytek?! (jest sosowny film!) Ze nie wspomne o podazaniu moim sladem na uskok, ktory staje sie w rezultacie pierwsza lekcja do udanego backflipa dla probujacych polarisow podazajacym sladem mojej przylepnej Hondzi:)))
Ale co tu duzo mowic, ognicho, kilebaski, rosyjka musztarda, a byla i z Dijon, a co!! , koledzy, mila atmosfera (brakowalo co prawda tego tradycyjnego pierdzielenia Prezziego o Polarisach, ale raz na jakis czas trzeba odpoczac od tego hegemona-populisty Polarisowego: ) Byl z nami duchem i .. komorka:)
A po terenie pizza-spotkanie w firmie, ktore bylo milym akcentem konczacym sobotnie zmagania
Dzieki za wspolna jazde Panowie:)
Reid (Radek)
"NOTEAM" ;)
"NOTEAM" ;)
foto c.d.
nie wiem, czy filmy tez sie da dodac, ale poki co kolejne fotki zalaczam...
Reid (Radek)
"NOTEAM" ;)
"NOTEAM" ;)
cd2
kolejne fotki.. dodalbym, ale przekroczylem limit uploadu 1MB.. wiec reszta fotek pozniej, albo na email.. a filmy tylko ta droga
Reid (Radek)
"NOTEAM" ;)
"NOTEAM" ;)
- prezziguzzi
- Kontakt:
widziałem dziś filmy w Polsonie, zarębiste!!!! takei coś trzeba umieścić na jakims filmie, szkoda ze jakosć kiepska, trzeba będzie kręcić cały czas Wojtka, najlepsza sceny to jak Matinator zapier**** na swoim po redeo - ogniem oraz moment w którym Wojtek ucieka pędem daleko daleko przed spadającym quadem:-)
no nie bez powodu mam ksywke od lat z terenu PAPARAZZI drogi Motyfie:) Nie bylo Cie, wiec komoreczka, ale krecilem:)
I okazalo sie, ze warto bylo, bo te dwa filmy z Woytkiem w roli glownej sa niezle!:)
a co do Hondy, to ten wyjazd niczego nie zmienil, wiem, jak fajna jest i wiem, jak zarazem niewygodna:))))
ale to nie wazne czym sie jezdzi, wazne, jak sie jezdzi:)
pozdrowienia dla Blotnej Ekipy:)
I okazalo sie, ze warto bylo, bo te dwa filmy z Woytkiem w roli glownej sa niezle!:)
a co do Hondy, to ten wyjazd niczego nie zmienil, wiem, jak fajna jest i wiem, jak zarazem niewygodna:))))
ale to nie wazne czym sie jezdzi, wazne, jak sie jezdzi:)
pozdrowienia dla Blotnej Ekipy:)
Reid (Radek)
"NOTEAM" ;)
"NOTEAM" ;)
- prezziguzzi
- Kontakt: