4x4 do 30tyś.

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » czw 18 paź, 2007

idę o zakład że gwarancję ma najlepszą :twisted:

poza tym jest naprawialny :mrgreen:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Grzesiek G

Post autor: Grzesiek G » czw 18 paź, 2007

prezziguzzi:
bo my się mamy dobrze bawić a nie być pierwsi
Z tym się w zupelności zgodzę . Ale zbytnie przechwalanie Polarisa moim zdaniem wyrządza mu więcej złego niż dobrego - nie którzy przez to nabawiają się antypatii do tej firmy . To tak , jakby powiedzieć np. o Mercedesie , że jest najlepszy . Owszem wielu ten pogląd podzieli , ale większość będzie twierdziła , że lepsze jest BMW , Audi , Lexus , itd itp ... (najczęściej Ci , którzy ani z jednym , ani z drugim nie mieli nigdy nic wspólnego)A Mercedes stanie się tą nie lubianą pospolicie marką . Obawiam się , że podobna sytuacja dotyczy Polarisa . Ja nie mam do tej firmy uprzedzeń , ale nie darzę jej też szczególną sympatią i nigdy nie mówię "nigdy" ...
Ostatnio zmieniony pt 19 paź, 2007 przez Grzesiek G, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

na dwoje babka wróżyła.....wyniki sprzedaży mówią co innego..... :wink: to prawda że dobry produkt obroni się sam ale na to potrzeba czasu :?

a POLSON to takie lekkie turbo :mrgreen:

nie wszyscy znają markę lub są pod wpływem większości :wink: trzeba o niej głośno mówić a nie dawać się spychać na bok.... a tak się dzieje niestety że jak jedzie pięć japońców a jeden na polarku to śmieją się z niego co on kupił :cry: ale ten się śmieje kto się śmieje ostatni :mrgreen:

Awatar użytkownika
Grzesiek G

Post autor: Grzesiek G » czw 18 paź, 2007

prezziguzzi:
a tak się dzieje niestety że jak jedzie pięć japońców a jeden na polarku to śmieją się z niego co on kupił
Z tego , co się orientuję , to oryginalność zawsze była w cenie i nie trzeba było jej przereklamowywać 8) Wiesz zresztą , bo jeździsz MV Agustą , o której nic się nie mówi , a każdy chciałby ją mieć ....
Ostatnio zmieniony pt 19 paź, 2007 przez Grzesiek G, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

mv agusta to inna bajka 8)

ja kocham moto guzzi v11 le mans :wink:

Awatar użytkownika
KoKoS
Kontakt:

Post autor: KoKoS » pt 19 paź, 2007

BMW jest najlepsze a miałem do czynienia też z MB :mrgreen: hehe, a tak powaznie to jest troche racji w tym co piszesz...

Co do tego jakiego Japońca miałem, to G660, a oprócz tego dużo się napatrzyłem na Japońce i najeździłem od znajomych...
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...

Awatar użytkownika
Mati01
Kontakt:

Post autor: Mati01 » pt 19 paź, 2007

No co wy ludziska..to jaż jestem o krok od kupna G700 a wy na trzech stronach jeden post o miśkach napisaliście ?????? przez Perzzeguziego to teraz zaczynam sie wachać.....a jeszcze jakby mało tego to straż graniczna w moim miastku właśnie zakupiła 3 polarisy.... :| JESTEM ZBITY Z TROPU....i kupie chyba jakiegoś chinola :mrgreen:

Mirek Z

Post autor: Mirek Z » pt 19 paź, 2007

Mati01 jesteś o krok od dobrego zakupu. Każdy chwali swoje - to prawda. Przejechałem na G700 duże kilka tysięcy kilometrów i ciągle mnie bawi ten sprzęt. Przez nasz warsztat przeszło ich kilkadziesiąt i nie było większych problemów. Uważam, że jest to sprzęt godny polecenia.

PIOTR K.
Kontakt:

Post autor: PIOTR K. » pt 19 paź, 2007

Mati01-kupuj G700!!!
Mam ten sprzęt i przejechal 2800km dwa rajdy PT i wszystko gra oprusz oslon :D

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » pt 19 paź, 2007

Pewien wielce szanowany quadowiec napisał w czeluściach netu:

A całkiem precyzyjnie: Polaris wyprał mi portfel i odwirował, dopiero Yamaha pozwoliła mi dojść do siebie. Nic nie poradzę, mam traumę i będę się leczył ponad rok

Daje do myślenia niestety...
3fun - bo quady są naszą pasją

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”