4x4 do 30tyś.
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzesiek G
Z tym się w zupelności zgodzę . Ale zbytnie przechwalanie Polarisa moim zdaniem wyrządza mu więcej złego niż dobrego - nie którzy przez to nabawiają się antypatii do tej firmy . To tak , jakby powiedzieć np. o Mercedesie , że jest najlepszy . Owszem wielu ten pogląd podzieli , ale większość będzie twierdziła , że lepsze jest BMW , Audi , Lexus , itd itp ... (najczęściej Ci , którzy ani z jednym , ani z drugim nie mieli nigdy nic wspólnego)A Mercedes stanie się tą nie lubianą pospolicie marką . Obawiam się , że podobna sytuacja dotyczy Polarisa . Ja nie mam do tej firmy uprzedzeń , ale nie darzę jej też szczególną sympatią i nigdy nie mówię "nigdy" ...prezziguzzi:
bo my się mamy dobrze bawić a nie być pierwsi
Ostatnio zmieniony pt 19 paź, 2007 przez Grzesiek G, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
na dwoje babka wróżyła.....wyniki sprzedaży mówią co innego..... to prawda że dobry produkt obroni się sam ale na to potrzeba czasu
a POLSON to takie lekkie turbo
nie wszyscy znają markę lub są pod wpływem większości trzeba o niej głośno mówić a nie dawać się spychać na bok.... a tak się dzieje niestety że jak jedzie pięć japońców a jeden na polarku to śmieją się z niego co on kupił ale ten się śmieje kto się śmieje ostatni
a POLSON to takie lekkie turbo
nie wszyscy znają markę lub są pod wpływem większości trzeba o niej głośno mówić a nie dawać się spychać na bok.... a tak się dzieje niestety że jak jedzie pięć japońców a jeden na polarku to śmieją się z niego co on kupił ale ten się śmieje kto się śmieje ostatni
.:GALEON:.
- Grzesiek G
Z tego , co się orientuję , to oryginalność zawsze była w cenie i nie trzeba było jej przereklamowywać Wiesz zresztą , bo jeździsz MV Agustą , o której nic się nie mówi , a każdy chciałby ją mieć ....prezziguzzi:
a tak się dzieje niestety że jak jedzie pięć japońców a jeden na polarku to śmieją się z niego co on kupił
Ostatnio zmieniony pt 19 paź, 2007 przez Grzesiek G, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
BMW jest najlepsze a miałem do czynienia też z MB hehe, a tak powaznie to jest troche racji w tym co piszesz...
Co do tego jakiego Japońca miałem, to G660, a oprócz tego dużo się napatrzyłem na Japońce i najeździłem od znajomych...
Co do tego jakiego Japońca miałem, to G660, a oprócz tego dużo się napatrzyłem na Japońce i najeździłem od znajomych...
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
No co wy ludziska..to jaż jestem o krok od kupna G700 a wy na trzech stronach jeden post o miśkach napisaliście ?????? przez Perzzeguziego to teraz zaczynam sie wachać.....a jeszcze jakby mało tego to straż graniczna w moim miastku właśnie zakupiła 3 polarisy.... JESTEM ZBITY Z TROPU....i kupie chyba jakiegoś chinola
- Krzysztof Wronowski