Quad 20,000 - 30,000 zł
-
Re: jaki nowy quad do 30 tys przeprawowy z homologacją
Niestety nie dostali go jeszcze,ale jutro bedzie,tzn juz dzisiaj:) z tym ze przez pomylke zmienili im zamowienie i bedzie czerwony,a w sobote dojedzie czarny.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Pomarańczowe są najlepsze, najszybsze i najmniej awaryjne.Zmora1966 pisze:ej tam, ej tam...mój QUad ma męski kolor...................... pomarańczowy
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
I mniej paląoolsztyniak pisze:Pomarańczowe są najlepsze, najszybsze i najmniej awaryjne.Zmora1966 pisze:ej tam, ej tam...mój QUad ma męski kolor...................... pomarańczowy
-
Dzisiaj bylem ogladac accessa,kawalek sie nim przejechalem i pomimo ze nie byl odkrecony do konca to bylem mocno zaskoczony jakiego ma kopa.Nigdy wczesniej nie siedzialem na przeprawowym quadzie i nie mam mozliwosci porownania go do najlepszych modeli konkurencji, ale jest moc i jak napisal DKfan trzeba sie nauczyc panowac nad taka maszyna. Nie potrafie sobie nawet wyobrazic co potrafia robic najmocniejsze maszyny jak np can-am 1000.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Pociesze Cię, przejść z Grizzly czy Accessa na 1000 to mniejsze wyzwanie niż zaczynanie od 700ki. Więc czeka Cię cierpliwa nauka nowego pojazdu z mozliwie rzadkim szukaniem konca zakresu gazu.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
-
ciekawy jestem czy się na niego zdecydujesz
mam nadzieję że na bierząco będziesz informował o ewentualnych kłopotach w eksploatacji itd
swojego planuje kupic za ok pol roku, a w intenecie więcej filmów na youtube niż opinii na forach
pozdrawiam
mam nadzieję że na bierząco będziesz informował o ewentualnych kłopotach w eksploatacji itd
swojego planuje kupic za ok pol roku, a w intenecie więcej filmów na youtube niż opinii na forach
pozdrawiam
-
Bardzo cierpliwa bo troche to potrwa,nie sadzilem ze quad moze byc tak dynamiczny,a na malym placu az strach wciskac gazDKfan pisze:Pociesze Cię, przejść z Grizzly czy Accessa na 1000 to mniejsze wyzwanie niż zaczynanie od 700ki. Więc czeka Cię cierpliwa nauka nowego pojazdu z mozliwie rzadkim szukaniem konca zakresu gazu.
-
jesteś już szczęśliwym posiadaczem?
-
Niestety jeszcze nie,ale to wszystko przez idiotow od leasingu.Mam nadzieje ze do srody uda mi sie wszystko zalatwic.szymoneski pisze:jesteś już szczęśliwym posiadaczem?
-
podziel się wrażeniami