No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam wszystkich. Na imię mam Jakub. ATV nie posiadam, mam nadzieję że to się jednak zmieni
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Witam wszyskich quadolubików !
Witam mam na imię Łukasz, mam 22 lata pochodzę z małej wioski Stary Zawidów, położonej 2 kilometry od granicy z Czechami i ok 20 km od granicy z Niemcami. Moja przygoda z Quadami zaczęła się parę lat temu gdy jako pracownik na gospodarce pewnego czeskiego farmera miałem przyjemność jeździć przeprawowym quadem o pojemności 450 nieznanej mi marki. Na swojego quada musiałem poczekać dosyć długo gdyż nie było mnie stać od razu na coś fajnego. Swojego pierwszego quada kupiłem pól roku temu a jest nim yamaha raptor 350 z 2008r. W chwili obecnej marzy mi sie Raptor 700 specjal edition, ale ze względu na mały budżet trochę zajmie mi uzbieranie kwoty , której potrzebuje na zakup tego "potworka". W chwili obecnej uczę się w szkole wieczorowej jak i pracuje jak szlifierz precyzyjny w pobliskiej szlifierni, w której zajmujemy sie obróbką łopatek oraz komponentów turbin parowych, gazowych, mechanicznych oraz lotniczych. Jestem niedoświadczonym użytkownikiem quada stąd pomysł na założenie konta na quadzik.pl Liczę iż duzo naucze sie od bardziej doświadczonych użytkowników 4 kółek. To tylke co mam do napisania Zdjecia śrubuje wgrać jak naszybciej będę mógł.Pozdrawiam
-
- Quad:: Kawasaki kvf 750
- Imię: szymon
przywitanie
witam koledzy kładzikowcy mam kawe kvf 750 2007
Dzień dobry z Warszawy
Dzień dobry z Warszawy,
Chociaż w stolicy nie ma gdzie jeździć legalnie. Mam dwa Luckie Stary 300sp i latem stacjonuję w okolicach Wilgi koło Garwolina. Pozdrawiam wszystkich
Stefan 40 lat.
Chociaż w stolicy nie ma gdzie jeździć legalnie. Mam dwa Luckie Stary 300sp i latem stacjonuję w okolicach Wilgi koło Garwolina. Pozdrawiam wszystkich
Stefan 40 lat.
Witam.
Mam na imię Jakub, jestem ze Złotoryi i jeżdżę quadem Shineray Stixe 250.
Mam na imię Jakub, jestem ze Złotoryi i jeżdżę quadem Shineray Stixe 250.
- fenix-mlody
- Quad:: kymco mxu 250
- Imię: Maciek
witam Złotoryję ,fajna okolica mam rodzinę w Rzymówcze
nie ma rzeczy nie możliwych ,są tylko trudne do zrealizowania
Witam.Mam 17 lat i nazywam się Mateusz.Swoją przygodę z quadami zaczołem w wieku 10 lat na chińskim 110cc po 3 latach przerzuciłem sie na Engle Lyda 250cc i wkońcu rok temu po długich oczekiwaniach przerzuciłem się na wymarzoną Yamahe Raptor 700.Mieszkam w małej miejscowości niedaleko K-Koźla (woj.Opolskie).Mam świetną dziewczynę , która wspiera mnie w moim hobby. Poza quadami interesuję się sportem.
-
Witam
Jeździec kvf 360tki się kłania, jednak mam nadzieję, że w przyszłości dosiądę także jakiegoś sporta. Co prawda na quadzie dopiero od dwóch lat, ale z każdym rokiem nabieram wprawy i umiejętności rosną.
Pozdrawiam
Artur
Jeździec kvf 360tki się kłania, jednak mam nadzieję, że w przyszłości dosiądę także jakiegoś sporta. Co prawda na quadzie dopiero od dwóch lat, ale z każdym rokiem nabieram wprawy i umiejętności rosną.
Pozdrawiam
Artur
-
- Quad:: can am 650 max
- Imię: Gosia
hi Mam na imie Gosia
razem z Mezem uwielbiamy quady
mamy trojke dzieci
ja na poczatku mialam zonde 150 gdzies nawet juz sie kiedys tu logowalam ale pozapominalam hasel :/
Maz jeszdzi aeonem 350
a ja mam can am 650 max (przy trojce dzieci trzeba rodzinnego quada)
Pozdrawiam
razem z Mezem uwielbiamy quady
mamy trojke dzieci
ja na poczatku mialam zonde 150 gdzies nawet juz sie kiedys tu logowalam ale pozapominalam hasel :/
Maz jeszdzi aeonem 350
a ja mam can am 650 max (przy trojce dzieci trzeba rodzinnego quada)
Pozdrawiam
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Witaj Gosiu i zapraszamy do gorących dyskusji.
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź