Witam mam na imię Łukasz, mam 22 lata pochodzę z małej wioski Stary Zawidów, położonej 2 kilometry od granicy z Czechami i ok 20 km od granicy z Niemcami. Moja przygoda z Quadami zaczęła się parę lat temu gdy jako pracownik na gospodarce pewnego czeskiego farmera miałem przyjemność jeździć przeprawowym quadem o pojemności 450 nieznanej mi marki. Na swojego quada musiałem poczekać dosyć długo gdyż nie było mnie stać od razu na coś fajnego. Swojego pierwszego quada kupiłem pól roku temu a jest nim yamaha raptor 350 z 2008r. W chwili obecnej marzy mi sie Raptor 700 specjal edition, ale ze względu na mały budżet trochę zajmie mi uzbieranie kwoty , której potrzebuje na zakup tego "potworka". W chwili obecnej uczę się w szkole wieczorowej jak i pracuje jak szlifierz precyzyjny w pobliskiej szlifierni, w której zajmujemy sie obróbką łopatek oraz komponentów turbin parowych, gazowych, mechanicznych oraz lotniczych. Jestem niedoświadczonym użytkownikiem quada stąd pomysł na założenie konta na quadzik.pl Liczę iż duzo naucze sie od bardziej doświadczonych użytkowników 4 kółek. To tylke co mam do napisania Zdjecia śrubuje wgrać jak naszybciej będę mógł.Pozdrawiam