Maniek już nie bądź taki skromnymaniek1409 pisze:Grizzly może tak wygląda ale co z tego jak maszyna gwiżdże a kierowca pi.......a ..
![Twisted Evil :twisted:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_twisted.gif)
Maniek już nie bądź taki skromnymaniek1409 pisze:Grizzly może tak wygląda ale co z tego jak maszyna gwiżdże a kierowca pi.......a ..
Są robione na wzór z snorkel your ATV. Koszt kupienia ich w USA to w przeliczeniu na nasze około 1500 zł. Co za rury od kanalizy dla mnie za dużo. Spróbowałem sam to zmontowac i zobaczymy jak będzie.Pingwin Legnica pisze:te rury w polarku nie powypadają od hopek w Drawsku ?
to samo miejsce co w zeszłym roku? jak będziecie szybsi to dodajcie jeszcze miejscówkę na mojego VW LT 35 maxi ,gdzieś po lewej stronie tego obozowiska...LEJEK pisze:Ano prawda... kocham farelke.....!!!
Olo - my mamy co trzeba więc spoko....ale od przybytku głowa nie boli.!
Ja startuję z wrocka ok. 5-6 rano. więc raczej się nie spotkamy. Mam już upatrzone miejsce i będę kombinował żeby całej naszej wspólnocie starczyło. Wezmę paliki i taśmę, będę grodził miejsca, więc zarezerwuję kazdemu kto flachę przywiezie...))))) .. Mam nadzieję że będzie wolne.!!!!