Pingwin Legnica pisze: Ujawniać się co tam wieczorami knujecie w garażach
Nic a nic....
jak tylko Bubu zobaczy temat to będziemy mieli ilość hurtową
Pamiętasz, jak już po rajdzie rozmawialiśmy, że MT raly to za dużo dni i takie tam?
No więc dużo zależy od chłopaków, bo jak będzie GER, to tam będą chcieli jechać. Jeżeli GER się jednak nie odbędzie, to biorąc pod uwagę nasze inwestycje (4 metromierze i 4 RB), nie sądzę, że nie będą chcieli się z tymi nowymi gadżetami gdzieś przejechać. A gdzie niby mają to zrobić jak nie na MT?
Mój metromierz już poszedł. Explon nie ma i jak ktoś wystawi, to ziuuuu i nie ma. Ale... Zamawiam 4 sztuki Rally Computer który ma być w specyfikacji numer dwa, czyli to samo co explona. Jestem umówiony z Jarysem na większy zakup (te moje cztery, jego cztery na sklep) i chcemy wytargować od gościa lepsze ceny. Jarys dostanie dobry rabat i obiecał te cztery sztuki puścić mi prawie na zero marży.

Sie okaże
Jeżeli chodzi o RB, to kupiłem od sycia f2r model 750. Sprawdził się wyśmienicie. Na jeden raz nawinięta rolka 200km i kręcił aż gwizdało. Żadnych zawieszek czy innych niespodzianek. Polecam.
Nasze Grizzlaki wyposażone będą w cztery jednakowe zestawy;
RB firmy f2r
Metromierz Rally Computer 2
W razie jak który se znowu żebra połamie jak ostatnio, a drugiemu siądzie sprzęt nawigacyjny, robimy cyk-klik i jadymy dalej.
Wracając do sedna:
Jacek
Bartek
Ernest
BuBu
Tomek
Piotrek (moto)