Cześć
Maniek.... dziękówka za krótkie sprawozdanie..... jestem dobrej myśli, że wyjdzie w końcu to coś co się słońcem nazywa i przegoni to białe "wiosenne" paskudstwo.
Mayer..... kurczacek blady....... Myślałem, że mnie debata o dyfrach omineła i już się martwiłem, że nie maił wam kto polewać, bo się zdeklarowałem, ale widzę że nic straconego, bo do tego nie doszło....... no to jeszcze mam szansę.....
po raz pierwszy w życiu nie zrobię czegoś w swoim quadzie a zleciłem konkurencji
Daniel - zadziwiasz mnie ....
Co do przygotowań, to dziś zdecydowałem się na zakup utwardzonych sprężyn EPI na przód mojego g700.
Dopiero dziś podszedłem do mojej ślicznotki i odgruzowałem ją po GER...... oj było co spod niej wybierać.... wiadro błota wyleciało..... W sumie mam kupę roboty. Wszystkie oleje i wszystkie klocki, ponowna przeróbka osłon nadkoli i kontrola tego dodatkowego układu chłodzenia, który testowałem na GER.. (i wytrzymał)... więc mam co robic.... Od jutra zaczynam.... dziś tylko mycie i zaglądanie było....
A propos MT - nowy nabytek....
fajowy, nieprawdaż.....?? Prawie jak Tesco!!! - 9x3mv - cały aluminiowy. + kpl.ścianek.
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......