10-14 kwiecien 2013 MT RALLY Jedziecie ?
Re: 10-14 kwiecien 2013 MT RALLY Jedziecie ?
zima nie odpuszcza .... brrr masakra jakaś ...
rozmawiałem z Rozwadem i chłopina zastanawia się czy zakładać kolce na opony (hmmm no dobra jeden komplet bierze takich opon ze sobą )
no to się będzie działo bo ośki nie będą miały łatwo a jak widać pogoda podobno, podobno w lipcu ma być na dobrym tzw "plusie"
Ja tam na rajd zabieram ciuszki zimowe co by w tyłeczek nie zmarznąć. Bo jak wiadomo lecę w klasie dla mężczyzn (jak to kolega Bubu kiedyś ujął) a nie dla chłopców jak Pingwin
P.S. Jakoś Bubu nie do końca omówiliśmy te dyfry .... teraz nie ma takiej opcji co byśmy nie podyskutowali
rozmawiałem z Rozwadem i chłopina zastanawia się czy zakładać kolce na opony (hmmm no dobra jeden komplet bierze takich opon ze sobą )
no to się będzie działo bo ośki nie będą miały łatwo a jak widać pogoda podobno, podobno w lipcu ma być na dobrym tzw "plusie"
Ja tam na rajd zabieram ciuszki zimowe co by w tyłeczek nie zmarznąć. Bo jak wiadomo lecę w klasie dla mężczyzn (jak to kolega Bubu kiedyś ujął) a nie dla chłopców jak Pingwin
P.S. Jakoś Bubu nie do końca omówiliśmy te dyfry .... teraz nie ma takiej opcji co byśmy nie podyskutowali
10 dni do startu a tu kurna cisza .... wszyscy na patentach lecą i nic nikomu ani mru mru hi hi hi
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
brawo im trudniej ośką tym łatwiej 4x4mayerx pisze:zima nie odpuszcza .... brrr masakra jakaś ...
no to się będzie działo bo ośki nie będą miały łatwo
u mnie pomimo wyścigu zbrojeń - cisza, żadnej nerwówki - lajcik, dzisiaj zamknąłem najważniejszy temat przygotowań i luuuuz
po raz pierwszy w życiu nie zrobię czegoś w swoim quadzie a zleciłem konkurencji
jak coś pójdzie nie tak będzie winowajca
pakuje się dokładnie tak jak na ger i będzie super
jestem dobrze przygotowany, kondycja super, trening z roadbooka mam za sobą, choć zdaję sobie sprawę, że roadbook na MT jest 5-cio krotnie trudniejszy od Żagańskiego, sprzęt przetestowany...
o czym tu pisać Przemku ????
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
-
Witajcie, dzisiaj i wczoraj miałem okazje pojeździć po poligonie drawskim i powiem ze nie jest za ciekawie. Dużo śniegu, że quad czasami się zatrzymuje ,bez przodu nawet nie ma opcji. Jak to zacznie wszystko puszczać to współczuje tym co będą jeździć na motorach,a w ośkach niech założą duże koła żeby był większy prześwit. Życzę wszystkim powodzenia i do zobaczenia na zawodach.
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Cześć Maniek.... dziękówka za krótkie sprawozdanie..... jestem dobrej myśli, że wyjdzie w końcu to coś co się słońcem nazywa i przegoni to białe "wiosenne" paskudstwo.
Mayer..... kurczacek blady....... Myślałem, że mnie debata o dyfrach omineła i już się martwiłem, że nie maił wam kto polewać, bo się zdeklarowałem, ale widzę że nic straconego, bo do tego nie doszło....... no to jeszcze mam szansę.....
Co do przygotowań, to dziś zdecydowałem się na zakup utwardzonych sprężyn EPI na przód mojego g700.
Dopiero dziś podszedłem do mojej ślicznotki i odgruzowałem ją po GER...... oj było co spod niej wybierać.... wiadro błota wyleciało..... W sumie mam kupę roboty. Wszystkie oleje i wszystkie klocki, ponowna przeróbka osłon nadkoli i kontrola tego dodatkowego układu chłodzenia, który testowałem na GER.. (i wytrzymał)... więc mam co robic.... Od jutra zaczynam.... dziś tylko mycie i zaglądanie było....
A propos MT - nowy nabytek....
fajowy, nieprawdaż.....?? Prawie jak Tesco!!! - 9x3mv - cały aluminiowy. + kpl.ścianek.
Mayer..... kurczacek blady....... Myślałem, że mnie debata o dyfrach omineła i już się martwiłem, że nie maił wam kto polewać, bo się zdeklarowałem, ale widzę że nic straconego, bo do tego nie doszło....... no to jeszcze mam szansę.....
Daniel - zadziwiasz mnie ....po raz pierwszy w życiu nie zrobię czegoś w swoim quadzie a zleciłem konkurencji
Co do przygotowań, to dziś zdecydowałem się na zakup utwardzonych sprężyn EPI na przód mojego g700.
Dopiero dziś podszedłem do mojej ślicznotki i odgruzowałem ją po GER...... oj było co spod niej wybierać.... wiadro błota wyleciało..... W sumie mam kupę roboty. Wszystkie oleje i wszystkie klocki, ponowna przeróbka osłon nadkoli i kontrola tego dodatkowego układu chłodzenia, który testowałem na GER.. (i wytrzymał)... więc mam co robic.... Od jutra zaczynam.... dziś tylko mycie i zaglądanie było....
A propos MT - nowy nabytek....
fajowy, nieprawdaż.....?? Prawie jak Tesco!!! - 9x3mv - cały aluminiowy. + kpl.ścianek.
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
to jeszcze ja dołożę obok swojego czarnula i bedą barwy mt...hehe, stoimy obok siebie..jak coś. Lejek, kiedy wyruszacie z Wrocka i o której?
Spoko ) Na Żaganiu przerabiałem wiele tematów, oj wiele ale o dyfrach jakoś nie było możliwościLEJEK pisze:Mayer..... kurczacek blady....... Myślałem, że mnie debata o dyfrach omineła i już się martwiłem, że nie maił wam kto polewać, bo się zdeklarowałem, ale widzę że nic straconego, bo do tego nie doszło....... no to jeszcze mam szansę.....
Kurde nie dał się sprowokować ...Pingwin Legnica pisze:o czym tu pisać Przemku ????
Pingwin ćwiczy teraz jogę, Tai Chi, rano przechodzi w stan ogromnego wyciszenia, wieczorem natomiast chodzi na masaż LOMI-LOMI ))
Wiem też z WŁASNEGO doświadczenia ze na bank laleczki Voodoo wykonuje . Moją mu zniszczyłem wiec ja już o siebie się nie boję
No piękna hala - nie wiem czy tam jest możliwość podpięcia jakichkolwiek odważników co by wiatr albo zamieć śnieżna tego nie porwała, jak nie ma to pomyśl serio nad tym.LEJEK pisze:A propos MT - nowy nabytek....
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
ten namiot będzie stał bez problemu, zabieram swój, który jest... taki sam - przynajmniej jeżeli chodzi o wymiary
tyle, że czerwony
dla tych co do Hotelu to ustalcie sobie z góry pokoje jak i co, kto z kim i pierwszy w biurze rajdu niech dokona rezerwacji lub skontaktujcie się teraz z Madzianką co by Wam wszystko wcześniej przygotowała
patrząc na pogodę to zastanawiam się czy pomysł z przyczepą campingową - to dobry pomysł, zabieram dodatkowy grzejniczek i będę się dogrzewał, a agregacik będzie zasilał chyba 24h na dobę , muszę zabrać cysternę z benzyną...
tyle, że czerwony
sam się zadziwiam najlepsze jest to, że owa konkurencja startuje w mojej klasieLEJEK pisze:Cytuj:
po raz pierwszy w życiu nie zrobię czegoś w swoim quadzie a zleciłem konkurencji
Daniel - zadziwiasz mnie ....
dla tych co do Hotelu to ustalcie sobie z góry pokoje jak i co, kto z kim i pierwszy w biurze rajdu niech dokona rezerwacji lub skontaktujcie się teraz z Madzianką co by Wam wszystko wcześniej przygotowała
patrząc na pogodę to zastanawiam się czy pomysł z przyczepą campingową - to dobry pomysł, zabieram dodatkowy grzejniczek i będę się dogrzewał, a agregacik będzie zasilał chyba 24h na dobę , muszę zabrać cysternę z benzyną...
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Dziś jechałem drogą z Drawska Pomorskiego do Kalisza czyli samym środkiem poligonu drogą nr 175. Śniegu trochę jest, ale jak to wszystko puści na rajdzik to się tam potopimy
... inne hobby to tylko wymówka :)
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
wychodzi na to, że pierwszy będzie wyznaczał szlak a reszta już jak po sznurku...
Ci co byli na Ger 2013 mrozu się nie boją bo - 15 stopni na pewno nie będzie
a śnieg... hmm w mojej opinii nie puści już do rajdu
Ci co byli na Ger 2013 mrozu się nie boją bo - 15 stopni na pewno nie będzie
a śnieg... hmm w mojej opinii nie puści już do rajdu
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl