Ośka + 4x4 Need for Speed
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Ośka + 4x4 Need for Speed
To byl raczej pechowy dzień.
Lucky Luke przejechał może 1 km i strzelil mu lańcuch -powrót do domu na lince
Hubertowi pod koniec wyprawki poszła pół-oś - o wlasnych siłach wrócił do domu. Prawdopodobnie zmęczenie materiału, chociaż patrząc jak zapier**** po hopkach to może być jego zasługa szacun
Mi natomiast pod koniec rozszczelniła się przednia lewa opona na rancie, nic nie dalo sie zrobić mimo oczyszczenia na myjni i kompresorem.
Tomek dołączył do nas poznym popoludniem więc razem prawie w ogóle nie pośmigaliśmy, jednak przywiózł poświęcone jajo którym się podzieliliśmy
Widzieliśmy także efektowną glebę gościa na crossie któy chybał chciał zbyt mocno przykozaczyć i poleciał na plecy na czołgówce, ale nic mu się nie stało.
Powalczyliśmy trochę na terenach zaraz za rzeką ponieważ dla ośki to byla masakra.
Żadnych quadzików nie widzieliśmy, za to od cholery crossów.
Materiału za wiele nie ma.
Lucky Luke przejechał może 1 km i strzelil mu lańcuch -powrót do domu na lince
Hubertowi pod koniec wyprawki poszła pół-oś - o wlasnych siłach wrócił do domu. Prawdopodobnie zmęczenie materiału, chociaż patrząc jak zapier**** po hopkach to może być jego zasługa szacun
Mi natomiast pod koniec rozszczelniła się przednia lewa opona na rancie, nic nie dalo sie zrobić mimo oczyszczenia na myjni i kompresorem.
Tomek dołączył do nas poznym popoludniem więc razem prawie w ogóle nie pośmigaliśmy, jednak przywiózł poświęcone jajo którym się podzieliliśmy
Widzieliśmy także efektowną glebę gościa na crossie któy chybał chciał zbyt mocno przykozaczyć i poleciał na plecy na czołgówce, ale nic mu się nie stało.
Powalczyliśmy trochę na terenach zaraz za rzeką ponieważ dla ośki to byla masakra.
Żadnych quadzików nie widzieliśmy, za to od cholery crossów.
Materiału za wiele nie ma.
TranS-Squad Team
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
Re: Ośka + 4x4 Need for Speed
.....jakos tak na przyszłość chętnie tez byśmy sie ...PODZIELILI ŚWIĘCONKĄ ...jak by co ... chyba jestesmy RODZINĄ ..????? można było zorganizować spotkanie np: u mnie około 15.00
.....Łukasz myślal żę po tak długim czasie sprzęt ..PRZEPROSI ...i polata ???? nie tak szybko .....trzeba o to ZADBAĆ..... niestety
Hubert znalazł ...pietę Achillesa w swojej maszynie .... i wie co ma robić ....
a reszta ..????? no cóż łagodnie mówiąć bo są ŚWIĘTA .....nie dała RADY....
.....Łukasz myślal żę po tak długim czasie sprzęt ..PRZEPROSI ...i polata ???? nie tak szybko .....trzeba o to ZADBAĆ..... niestety
Hubert znalazł ...pietę Achillesa w swojej maszynie .... i wie co ma robić ....
a reszta ..????? no cóż łagodnie mówiąć bo są ŚWIĘTA .....nie dała RADY....
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
.....TranS-Squad Team....
- Progress
- TranS-Squad Team
Nie moge dodac zdjec bo nie mam internetu. Jak bede w Rembertowie to moze mi sie uda, a jest kilka fajnych ujec. Ja niestety dzisiaj nie dam rady sie spotkac, jestem do wieczora w Pruszkowie a jutro reszta rodzinki, gdybysmy wczesniej to zaplanowali to bym sie zorganizowal jakos ale teraz nie moge juz odwolac umowionych spotkan.
TranS-Squad Team
-
- Quad:: KingQuad 750
- Imię: Stefan
hehe.... Spoko. Adrian jakie Ty jeszcze masz talenty?? Zdjęcie jak by profesjonalny fotograf robił
TranS-Squad Team
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
......z taką KOSĄ , do jednego biednego jajeczka ??? SAMO CHYBA POPĘKAŁO ZE STRSCHU...
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
- Progress
- TranS-Squad Team
Fotografia to zawsze byla moja ukryta pasja ktora jakos nie zostala doceniona przez moja osobe, jednak sama postanowila się rozwijac w cieniu wypraw quadowych tzn fotografia terenowa
Znęcający się nad jajeczkiem, Rozmawiający z torebką 2 w cieniu jałowca. podest yamaha - czyli zrób to sam na trytki buahaha!
Znęcający się nad jajeczkiem, Rozmawiający z torebką 2 w cieniu jałowca. podest yamaha - czyli zrób to sam na trytki buahaha!
TranS-Squad Team
- tomek-roman
- Quad:: Grizzly BI700
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Fajnie się ogląda zapomniane fotki, ale kiepsko te z wyjazdów na których się nie było taka mała zazdrość
http://www.trans-squad-team.pl -
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam
-
- Quad:: KingQuad 750
- Imię: Stefan