LUCKY ATV TEAM

Zobacz jak bawi się Lucky ATV Team...
świątek
Lucky ATV Team

Re: LUCKY ATV TEAM

Post autor: świątek » ndz 11 wrz, 2011

Wielkie dzięki dla Darka za super sobotę :oklaski:

Awatar użytkownika
Deniu
Lucky ATV Team

Post autor: Deniu » ndz 11 wrz, 2011

Dołączam się do podziękowań, wszystko co chłopaki napisali to prawda (nic dodać nic ująć).
Darek - pełen szacun za gościnę. :oklaski: Tereny macie naprawdę piękne. :aparat:
Chciałbym podziękować Wszystkim uczestnikom za świetnie spędzoną sobotę w doborowym gronie.
Jak się okazało chyba w każdej trasie (nawet tej spokojnej, turystycznej) można znaleźć elementy przeprawki.

P.S.
Darek, wrzuć proszę mi na PW Twój przepis na ogórki z miodkiem, były rewelacyjne. :lol:
Załączniki
20110910(003)_50.JPG
20110910(005)_50.JPG

Awatar użytkownika
Deniu
Lucky ATV Team

Post autor: Deniu » ndz 11 wrz, 2011

j@zon pisze:Po małej przygodzie w Węgorzynie :D
Tomcio, chyba nie miałem okazji do tej pory podziękować na forum za imprezkę w Węgorzynie.
Dlatego robię to teraz. :ok:
Piroman rozpisał się na ten temat na tyle wyczerpująco (niczym Mickiewicz), że nie będę się powtarzał.
Dodam od siebie jedynie tyle, że z tak ciepłym przyjęciem nas przez oficjeli dotąd jeszcze się nie potkałem.
Przepiękne okolice, ciekawe tereny i życzliwi ludzie. Zawsze chętnie do Was będę wracał.
Mają inni czego się od Was uczyć. :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Oczywiście podziękowania ślę też dla Wszystkich uczestników.
Nikogo nie zraziła pogoda, a ta nas nie rozpieszczała (poza miłym akcentem na koniec).
Atmosfera świetna, integracja jak się patrzy. Pawełek nauczył nas nowej metody rozpalania grilla (ma ten chłopak w sobie coś ze skauta).
Znalazłem też kilka fotek:
Załączniki
P7230036_20.JPG
P7230022_20.JPG
P7230020_20.JPG
P7230024_20.JPG
P7230037_20.JPG
P7230033_20.JPG
P7230084_20.JPG
P7230094_20.JPG
P7240116_20.JPG

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » wt 13 wrz, 2011

Na Goleniów nie ma już miejsc, jak ktoś jeszcze jest chętny do dzisiaj trzeba dać znać organizatorom to postarają się jeszcze kogoś wcisnąć. Lista zapisanych:
Tede, Arczi, Hektor, Deniu, Marek K. + Domin, Świątek

Ps. Dla chętnych wyjazd ode mnie 7.00
:I love POLARIS:

Awatar użytkownika
Paweł s
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: Paweł s » wt 13 wrz, 2011

ja się stawiam tym razem jako obserwator strzele wam sesje foto lepszą jak w playboy
izomoto

Marko 777

Post autor: Marko 777 » sob 17 wrz, 2011

fajnie tak z boku popatrzeć jak chłopaki walczą. W sumie nudny ten rajd w Goleniowie. Smutna rolka z 15 metrowej górki i tylko kiera połamana, ale za to wzrok dziewczyny raidera bezcenne !
Tede załatwił wyciągarkę , Hektor także ale nie pobił Tomka, ten chciał zobaczyć jak wygląda środek i po prostu ją otworzył jak konserwe ( dziwne nic w środku nie było , pewnie żałuje bo teraz jedzie bez wincza)
Zobaczymy co będzie do końca ?

Awatar użytkownika
Piroman
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: Piroman » ndz 18 wrz, 2011

Wrócił ktoś z tego Goleniowa? Napiszcie coś, jak rajd, które trofea itd, bo tu wierni kibice doczekac sie nie mogą :twisted:

Awatar użytkownika
Deniu
Lucky ATV Team

Post autor: Deniu » ndz 18 wrz, 2011

Ano wróciliśmy.
Rajd inny niż poprzednie edycje i zarazem to ciągle ten sam Goleniów.
Przede wszystkim ze względu na "rykowisko jeleni" zakazano jazdy nocnej.
Przez tą zmianę można było latać jedynie do 21 w sobotę i dopiero od 6 do 15 w niedzielę. Poza tym to chyba najbardziej "rozciągnięta" edycja, ponad 150 km trasy i sporo dojazdówek po asfaltach. Najbardziej oddalony OS był przy betonowcu nad zalewem.
Mimo tych zmian nadal można było fajnie się pobawić. Znane miejsca - bagienka, piaskownie i sporo pieczątek.
Lataliśmy w dwóch grupkach 1 - Tede, Hektor i Arczi (bardzo dobrze im poszło) i 2 - Ja, Dominik, Marek i Mariusz (i tu niestety tempo raczej turystyczne, ale zabawa przednia).
W sobotę nikt nie wyrobił się z wszystkimi pieczątkami, a na niedzielę zapowiedział się jedynie Tede z Hektorem. Stąd obaj są z naszego grona jedynymi pretendentami do podium, czego szczerze im życzę.
Niebawem dołączę kilka fotek i nieco dopowiem...
... Tak więc wg ostatecznych wyników na pudle
1 - Hektor
2 - Tede
3 - (niestety nie znam imion - mniemam, że team na Grizlaku)

Gratuluję wytrwałości załodze z ośki (4 pozycja - po około 5 fikołkach i urwaniu kierownicy).
Załączniki
P9170052_20.JPG
P9170055_20.JPG
P9170057_20.JPG
P9170061_20.JPG
P9170073_20.JPG
Ostatnio zmieniony pn 19 wrz, 2011 przez Deniu, łącznie zmieniany 3 razy.

liftech
Quad:: Kawasaki KFX 450R
Imię: Maciek

Post autor: liftech » pn 19 wrz, 2011

czesc chlopaki jak tam po rajdzie? szkoda ze was nie bylo w niedziele tez bylo ciekawie :) dzieki temu ze was nie bylo na drugiej czesci, zajelismy swoim zielonym kawasaki 4 miejsce ;) jak na pierwszy raz takim sprzetem bylo calkiem niezle :D teraz juz szukamy czegos bardziej przeprawowego i startujemy w przyszlym roku, mam nadzieje ze wy tez bedziecie :) a ma ktos moze filmik albo fotki z upadku naszego quada? :D
pozdrawiam Was wszystkich Patrycja :)
aha... mozecie nas dolaczyc do swojego teamu lucky atv :D

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » pn 19 wrz, 2011

Kilka fotek, a ostatnie zdjęcie to "perełka" :wyśmiewacz: tej imprezy :mrgreen: :mrgreen: :figielek:
Załączniki
zdjecie 2.JPG
zdjecie 3.JPG
zdjecie 4.JPG
zdjecie 5.JPG
:I love POLARIS:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań Lucky ATV Team”