LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
Witam
mam 1 wolne miejsce na wyjazd do Marocca na RMF - szukam chętnego....Info proszę na PW
mam 1 wolne miejsce na wyjazd do Marocca na RMF - szukam chętnego....Info proszę na PW
...dzień dobry...
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
W tą sobotę jedziemy do Darka P. Jest opcja na kołach i lawetami. Dajcie znać co wybieracie to się zrobi tracka. Zgłaszać się kto chętny. Domin ja na pewno jadę na Goleniów.
Witam,
Wiem, że 17 września jest impreza w Goleniowie ale jeśli ktoś nie wybiera się to zapraszam do Węgorzyna na dożynki.
Mam oficjalną zgodę na "wietrzenie maszynek" na terenach tutejszej kopalni kruszyw.
Wiem, że 17 września jest impreza w Goleniowie ale jeśli ktoś nie wybiera się to zapraszam do Węgorzyna na dożynki.
Mam oficjalną zgodę na "wietrzenie maszynek" na terenach tutejszej kopalni kruszyw.
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Ja z sobotą mogę miec problem. Po ostatniej ustawce zgasiłem qada w garażu i już nie zapalił. Iskra jest tylko brak wachy. Po wykręceniu świecy i kręceniu susza. Wczoraj wyciągnąłem gaźnik do czyszczenia ale nie wiem czy znajdę przyczyne Jak ktoś ma pomysła co to to pisac. Wacha w baku jest
W niedziele wybieram się na MTS-y na targi motoryzacyjne jak ktoś też ma to w planach to można ustakic jakąs godzi i się zjechac tam
W niedziele wybieram się na MTS-y na targi motoryzacyjne jak ktoś też ma to w planach to można ustakic jakąs godzi i się zjechac tam
... inne hobby to tylko wymówka :)
ja mam braki w maszynie braki w wspomaganiu braki w pasku i te wszystkie braki są usuwane ale do kiedy ??????????????
izomoto
- tede74
- Administrator
- Kontakt:
Ty Pawełku w ogóle jakiś wybrakowany jesteśPaweł s pisze:ja mam braki w maszynie braki w wspomaganiu braki w pasku i te wszystkie braki są usuwane ale do kiedy ??????????????
Szkoda, że nie dasz rady. Z Tobą zawsze jest wesoło .
A ogólnie 9.30 wyjazd ode mnie.
- tede74
- Administrator
- Kontakt:
No i wróciliśmy z wizyty u Darka. Gospodarz pokazał się z jak najlepszej strony. Powitał nas pysznym śniadaniem, pokazał piękne okolice, opowiedział wiele ciekawych historii związanych z odwiedzanymi miejscami, a później ognisko i integracja. Dzięki za gościnę i do zobaczenia.
- arczi
- Lucky ATV Team
- Quad:: XP
- Imię: Arek
- Kontakt:
Bardzo fajnie spędzona sobota, duże podziękowanie dla Darka i Arka za pokazanie fajnych terenów i opowiedzianych ciekawych historii.
Na Goleniowie sie stawiam bo planuje wygrać
PS. Darek miłych wakacji we Włoszech w dwuosobowym k.......e, gdzie ludzie robią za jaja.
Na Goleniowie sie stawiam bo planuje wygrać
PS. Darek miłych wakacji we Włoszech w dwuosobowym k.......e, gdzie ludzie robią za jaja.