LUCKY ATV TEAM

Zobacz jak bawi się Lucky ATV Team...
Marko 777

Re: LUCKY ATV TEAM

Post autor: Marko 777 » pn 19 wrz, 2011

Patrząc Na Hektorka już wiem czemu tak długo wam zeszło. Ma facet gardło !
Odnośnie zdjęcia zielonej żaby zdjęcia mogę wstawić po powrocie z Transgotiki.
Może wpadniecie do Bornego ?

liftech
Quad:: Kawasaki KFX 450R
Imię: Maciek

Post autor: liftech » wt 20 wrz, 2011

a kiedy jest w bornem? jesli wpadniemy to nie na quadzie bo jeszcze po upadku nie doszedl do formy :boisię: tak apropo zielonej żaby to nie wiecie czy ktos poszukuje takiego sprzetu dla siebie? Marku jeszcze raz dziekujemy za pomoc gdyby nie ty nie pojechalibysmy dalej :oklaski: :) powodzenia na transgotice! :) :buźki:

adammotaniec
Lucky ATV Team
Quad:: SUZI 750

Post autor: adammotaniec » czw 22 wrz, 2011

widzę ,że towarzytwo fajnie się bawiło. żałuję że mnie nie było ,ale weekend musiałem grzecznie spędzić w domu , ale za to dzisiaj robimy wypad z Mariuszem na Polandtrophy będzie ostra jazda po górach :mrgreen:

Awatar użytkownika
domin11
Lucky ATV Team
Quad:: 800 HO
Imię: Dominik
Kontakt:

Post autor: domin11 » czw 22 wrz, 2011

Powodzonka tam i strzelcie kilka fotek :aparat: co by pokazac jakie piony były :cwaniak:
... inne hobby to tylko wymówka :)

Awatar użytkownika
Paweł s
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: Paweł s » ndz 25 wrz, 2011

http://www.youtube.com/watch?v=18H-FB3Nc2o

TRANSGOTHICA 2011 Zakończona.
Dla mnie kolejne grube doświadczenie i bez dwóch zdań coraz lepiej. Lepsza nawigacja, szybsza jazda, poprostu lepsza współpraca ja-pojazd -teren. Niestety te drugie (sprzęt ) trochę zawiódł, przegrzanie, cztery może wiecej razy maszyna mi odmawiała dalszej zabawy. 5-10 min studzenia i dalej to nawet jak 4 razy po 10 min to maszyna zabrała mi jakieś 30 do 50 min, czasu szkoda no ale inni też cacy nie mieli ,to pasek , to koło. Jeden to nawet na pełnym pędzlu w UTV wywalił. Naprawdę do kolejnych imrez tego typu jak czas poswoli stawiam się na bank. Organizacyjnie było ok, oprócz jednej małej wpadki z zatrzymaniem całej watachy pojazdów prze ochronę terenu wojskowego w lesie, gdzie facet zdębiał, że jakiś rajd się odbywa. Oczywiście jego przełożeni o tym wiedzieli, zapomnieli tylko przekazać. Z atrakcji ,to odcinek może 1 km wywalony tonami na wpół zgniłych ziemniaków, wymieszanych z błlotem ,masakra. Zapach tysiąca jezior, stamtąd trzeba było naprawde szybko spadać bo odruchy wymiotne swoje robiły . No i ostanie, żeby tak naprawdę pobrykać w takiej imprezie na całego to oprócz sprzętu i doświadczenia to kondycha i jeszcze raz kondycha i to nie tylko w kciuku na prostej. A na górze link do filmiku z trasy
ciekawy moment filmu 4:47 min to jak koledzy z ekipy Dzikiego będąc na poboczu, widzieli mnie lecącego dosłownie i byli przekonani, że lot zakończę na nich po ówczesnym ścięciu wierzchołka brzóski.
izomoto

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » ndz 25 wrz, 2011

Brawo Pawełku :oklaski: :oklaski: :oklaski:
:I love POLARIS:

j@zon

Post autor: j@zon » pn 26 wrz, 2011

Brawo Paweł, dałeś czadu :):)

Marko 777

Post autor: Marko 777 » pn 26 wrz, 2011

Brawo Pawełku, robisz postępy i tak trzymać. Zupełnie inny zawodnik.
Kolega podesłał mi info o imprezie w Nowogardzie. Bardzo blisko więc może warto pojechać.
Ja niestety będę w Afryce więc powalczcie sami.
“Daleko od szosy III “ 22-23 październik 2011
Rajd turystyczno-przeprawowy o puchar burmistrza Nowogardu
Organizator NS 4X4 OFF ROAD FACTORY przy współpracy z głównym partnerem KM “CISY”

To już trzecia edycja na gościnnych terenach gminy Nowogard, w tym roku będziemy gośćmi jeszcze jednej gminy jaką jest Osina. Z uwagi na charakter turystyczno-przeprawowy zrezygnowaliśmy w tym roku z klasy eksterm na rzecz dwóch klas wyczynowych tzn. wyczyn bez wyciągarki i wyczyn z wyciągarką, oczywiście jest klasa turystyk no i quad. Z jednym z nowości organizacyjnej będzie możliwość przybycia już w piątek po godzinie 18.00 na teren miasteczka OFF-ROAD. Wówczas zapewniamy namiot wojskowy do spania ,ewentualnie miejsce na własne spanko np. .namiot lub kemping.
Więc po kolei :
Rajd turystyczno-przeprawowy po roadbooku z pieczątkami ok. 100km po bezdrożach ,dla chętnych bagnach, brodach itp. Będzie możliwość objazdu. Przejazd przez tor offroadowy w Nowogardzie, pokonanie toru zręcznościowego w alkogoglach.

Rejestracja i start od godziny 8.00 -10.00 na terenie stadionu klubu piłkarskiego LKS Pomorzanin Nowogard (ul. Wojska Polskiego 41)
Meta w tym samym miejscu ,oddanie kart startowych pierwszego dnia do godziny 20.00 i ewentualny powrót na trasę dnia następnego w godzinach 6.00-11.00.
Zakończenie w niedzielę 23.10.2011 o godzinie 12.00.Będą puchary ,dyplomy i nagrody.
Organizator zapewnia w trakcie rajdu suchy prowiant ,wieczorem gorący posiłek ,herbatę kawę.
Każdy uczestnik dostanie koszulkę i jeden pakiet startowy na pojazd.
Na terenie miasteczka OFF-ROAD Są toalety ,łazienki z natryskiem itp. Jest możliwość spania w namiocie wojskowym (własna karimata ,koc),jest miejsce pod własny sprzęt noclegowy, parking dla ewentualnych lawet. Dla chętnych zabukujemy miejsce noclegowe w hotelu lub w pensjonacie .

Zapisy mailem brodzkipiotr@op.pl lub przez stronę www.offroadfactory.pl z podaniem nazwiska, telefonu, klasy w jakiej starujemy.
Koszt 180 zł za jeden samochód +dwóch zawodników ,każdy następny 90zł ,(dzieci 3-12 lat ) 45 zł ,quad 150 zł
Przedpłata 100 zł do 15 .10.2011 na konto :

Brodzki Piotr Błotno 15 72-200 Nowogard BPH o/Szczecin 06-106000760000307001358263 z dopiskiem Daleko od szosy III

Pozdrawiam Piotr Brodzki (KURHAN)
tel. +48 602555131
www.offroadfactory.pl , mail :brodzkipiotr@op.pl

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Kontakt:

Post autor: tede74 » pn 26 wrz, 2011

Super, ja jadę :)
:I love POLARIS:

Awatar użytkownika
Deniu
Lucky ATV Team

Post autor: Deniu » wt 27 wrz, 2011

Jak na miejscu - to pewnie, że trzeba być.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań Lucky ATV Team”