Honda trx 450? dobrze?
Ok no to widać pora żeby jakiś user tego sprzetu się wypowiedział
Co do tego co powiedział motyf to są 2 wersje ER (Electric Starter) i R (czyli wersja z kopniakiem) ja posiadam wersje z kopem. Jeśli chodzi o to co pisze Ruszko to wcale nie jest tak prosto, 450 jest to sprzęt stricte sportowy i czasami nie wybacza błedów, Kriss musisz poprostu znać umiar i wiedzieć na co Cię stać.
Następna sprawa to prędkość maxymalna. Hmm oni chyba na innych forach mieli TRX z podtlenkiem azotu....jednym słowem ta prędkość to bujda. Honda TRX 450 seryjna jest w stanie osiągnąć prędkość maxymalną rzędu 120-130 km/h a to i tak przy zmienionych zębatkach, ja najwięcej jechałem trochę powyżej 100.
Chyba YFZ a nie Raptor
Ten spór trwa od bardzooooo dawna, ja się nie będe spierał ale uważam, że Honda jest lepsza mimo iż YFZ posiada doskonałe amortyzatory seryjnie i ma trochę niżej położony środek ciężkości. Wybrałem Honde z powodu silnika, jej niezawodności oraz doskonałego prowadzenia i komfortu jazdy (moim zdaniem bije na głowe YFZ pod tymi względami).
A co do jazdy małymi prędkościami to nie martw się, on się zapewne nie dusi. Czy słychać aż takie stuki w silniku ? Jeśli tak to typowe dla Hondy, silnik z CRF jest trochę dziwną konstrukcją ponieważ mimo iż to jednostka 4-suwowa uwielbia średnie i wysokie obroty za to na dole .... no właśnie dół to jest słaby w Honzie, w mojej 2005 musiałem założyć specjalny kit tuningowy żeby to poprawić a i tak ma muła ... słyszałem jednak, że w 2007 trochę to porawili.
Coś jescze ?

Następna sprawa to prędkość maxymalna. Hmm oni chyba na innych forach mieli TRX z podtlenkiem azotu....jednym słowem ta prędkość to bujda. Honda TRX 450 seryjna jest w stanie osiągnąć prędkość maxymalną rzędu 120-130 km/h a to i tak przy zmienionych zębatkach, ja najwięcej jechałem trochę powyżej 100.
Chyba YFZ a nie Raptor

A co do jazdy małymi prędkościami to nie martw się, on się zapewne nie dusi. Czy słychać aż takie stuki w silniku ? Jeśli tak to typowe dla Hondy, silnik z CRF jest trochę dziwną konstrukcją ponieważ mimo iż to jednostka 4-suwowa uwielbia średnie i wysokie obroty za to na dole .... no właśnie dół to jest słaby w Honzie, w mojej 2005 musiałem założyć specjalny kit tuningowy żeby to poprawić a i tak ma muła ... słyszałem jednak, że w 2007 trochę to porawili.
Coś jescze ?

-
panowie a powiedzcie ile takie cacko kosztuje...?? bo przymierzam sie do kupna quada najpierw (jak chyba każdy;p) myślalem o kingway'u 250 ale poczytałem forum...
i wiadomo
aczkolwiek jest taka sprawa ze tata chce mi kupić quada (i on też chciałby pojeździć) więc w grę wchodzi większa jednostka...
pomóżcie

aczkolwiek jest taka sprawa ze tata chce mi kupić quada (i on też chciałby pojeździć) więc w grę wchodzi większa jednostka...
pomóżcie