Honda trx 450? dobrze?
Honda trx 450? dobrze?
witam,
dostalem quada honda trx 450 2007 na 16te urodziny, i niewiem czy on nie jest za szybki...
Problem w tym ze nim nie da sie jechac wolno, bo zaczyna warczec...
jest to moj 1szy quad w zyciu, i niestedy jest manualny..
czy macie jakies info na ten temat?
dostalem quada honda trx 450 2007 na 16te urodziny, i niewiem czy on nie jest za szybki...
Problem w tym ze nim nie da sie jechac wolno, bo zaczyna warczec...
jest to moj 1szy quad w zyciu, i niestedy jest manualny..
czy macie jakies info na ten temat?
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
ojojoj powiem tak jeździj na 1/4 jego mocy na początku przez jakiś tydzień i wariuj przy tej prędkość 30km/h mniej wiecej
poznasz przez to maszyne. po tygodniu jezdzij 60 itd... a potem juz normalnie wedle potrzeb:D
ps. wszystkiego najlepszego
ps.2 widzialem twoj drugi post na temat prawka , tak od 16 lat mozesz robic prawko na kategorie B1 i jeździć quadem po ulicy:)

ps. wszystkiego najlepszego
ps.2 widzialem twoj drugi post na temat prawka , tak od 16 lat mozesz robic prawko na kategorie B1 i jeździć quadem po ulicy:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
i mam jeszcze pytanie,
czy ten moj quad jest dobry?
troche kosztowal, ale niewiem czy mi sie nie rozwali w terenie..
a i jeszcze, czy to prawda ze ten quad wyciagnie 170km/h??
na innych forach bylo tak napisane
i ktory jest lepszy, moj kumpel moi ze moj odstaje od jego quada, wiec:
honda trx 450 2007 czy yamaha raptor 450 2006
ktory lepszy, jego czy moj?
czy ten moj quad jest dobry?
troche kosztowal, ale niewiem czy mi sie nie rozwali w terenie..
a i jeszcze, czy to prawda ze ten quad wyciagnie 170km/h??
na innych forach bylo tak napisane
i ktory jest lepszy, moj kumpel moi ze moj odstaje od jego quada, wiec:
honda trx 450 2007 czy yamaha raptor 450 2006
ktory lepszy, jego czy moj?
Ostatnio zmieniony śr 29 sie, 2007 przez kriss, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
czy jest dobry:| hehe jest bardzo dobry:) nie rozwali bo to Honda:) a nie chinol hehe
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
helo, quad jest bardzo dobnry. szkoda tylko ze masz w manualu.
nie rozwali Ci sie, badx spokojny, tylkonie przygrzmoc w jakis pieniek lub drzewo.
czy quad jest za dobry? bez przesady. to abrdzo dobry quad ale sa przeciez lepsze.
nie wiem co sie dzieje ze dlawi sie przy 30 km/h...moze cos zle operujes zbiegami? jesli jestes pewien ze dobrze to proponuje sie zglosic do serwisu. co do predkosci max to jeszcze nie slyszalem o quadzie, taki normalnym, ktory jechal by 170. Twoj pojedzie pewnie okolo 90 max, no moze przy sprzyjajacych war to 100. to jest faktycznie duzo i napewno za duzo jak na poczatek ale przynajmniej minie troche czasu zanim zabraknie ci mocy
powodzenia
nie rozwali Ci sie, badx spokojny, tylkonie przygrzmoc w jakis pieniek lub drzewo.
czy quad jest za dobry? bez przesady. to abrdzo dobry quad ale sa przeciez lepsze.
nie wiem co sie dzieje ze dlawi sie przy 30 km/h...moze cos zle operujes zbiegami? jesli jestes pewien ze dobrze to proponuje sie zglosic do serwisu. co do predkosci max to jeszcze nie slyszalem o quadzie, taki normalnym, ktory jechal by 170. Twoj pojedzie pewnie okolo 90 max, no moze przy sprzyjajacych war to 100. to jest faktycznie duzo i napewno za duzo jak na poczatek ale przynajmniej minie troche czasu zanim zabraknie ci mocy
powodzenia
acha, co do tego ktory quad lpeszy to nie da sie ich porownac. raptor to typowy sprzet na wyscigi, jazdy bokami i szalenstwo.skoki i takei tam
Twoj to typowa przeprawowka, bloto, woda, gory. nei da sie tego porownac bo to 2 kompletnie odmienne quady. jak na moje oko to twoj jest zdecydowanie lepszy ale to wszystko zalezy jak lubisz jezdzic. to jest napewno bezpieczniejsza alternatywa

sam jechalem nim 120..Motyf pisze:helo, quad jest bardzo dobnry. szkoda tylko ze masz w manualu.
powodzenia
wiec jak moze pojechac kolo 90tki???
kumpel ma takiego samego, i mowi ze wyciagnal na nim 160...
Z tego co mowisz, to nieiwem czy nie pomyliles honde trx 450 z jakims innym modelem, bo wlasnie trx 450 jest bardziej na skakanie, i sciganie sie..
Ostatnio zmieniony śr 29 sie, 2007 przez kriss, łącznie zmieniany 1 raz.
bylem na zawodach, i 3 sposrod 8 uczestnikow mialo honde trx 450, a dla ciekawostki dodam, ze byl tylko 1 raptor, skakali nimi 10-15m w dal, i jakos wszystkie zyly...Motyf:
acha, co do tego ktory quad lpeszy to nie da sie ich porownac. raptor to typowy sprzet na wyscigi, jazdy bokami i szalenstwo.skoki i takei tamTwoj to typowa przeprawowka, bloto, woda, gory. nei da sie tego porownac bo to 2 kompletnie odmienne quady. jak na moje oko to twoj jest zdecydowanie lepszy ale to wszystko zalezy jak lubisz jezdzic. to jest napewno bezpieczniejsza alternatywa
PS: nie bylo tam zadnego bloda, tylko chopy
Ostatnio zmieniony pt 31 sie, 2007 przez kriss, łącznie zmieniany 1 raz.