honda rincon niema mocy dusi sie jak daie caly gazwi
honda rincon niema mocy dusi sie jak daie caly gazwi
witam mam honde rincon 650 prawie nowka i mam problem bo cos sie pokopalo na wolnych obrotach chodzi ladnie i na pul gazu tez tylko jak daje caly gaz to go dusi i pluje pliwem w gazik po podlonczeniu lampy ginie iskra luzy sprawdzalem moze ktos jest mondrzejszy bo wszystkich co pytalem to mi rece rozkladaja
Ja obstawiam jednak gaźnik. Jeśli pracuje normalnie na wolnych i średnich obrotach to nie może być moduł. Jeszcze warto czujniki sprawdzić.
Miałem w Rinconie podobny przypadek, okazało się, ze zaworek powietrza (wygląda jak mały, plastikowy, czarny ślimaczek z boku gaźnika) był felerny. Po wymianie sprzęt ruszył z kopyta jak nowonarodzony.
A czy przypadkiem nie masz dynojetów ? Jesteś pierwszym właścicielem i jesteś pewien, że gaźnik nie był modernizowany ?
Miałem w Rinconie podobny przypadek, okazało się, ze zaworek powietrza (wygląda jak mały, plastikowy, czarny ślimaczek z boku gaźnika) był felerny. Po wymianie sprzęt ruszył z kopyta jak nowonarodzony.
A czy przypadkiem nie masz dynojetów ? Jesteś pierwszym właścicielem i jesteś pewien, że gaźnik nie był modernizowany ?
Cześc a nie wykompałeś go przypadkiem .
Jak przez przypadek wadłem do rzeki swoią Kawą to na początku było wszystko w porzo ale po dojechaniu do domu stracił moc , na wysokie obroty nie chciał wchodzi . spuściłem paliwo z gaźników i zalałem świerzym i poszedł .
A i zobacz jeszcze czy za gażnikiem nie ciągnie lewego powietrza .
Pozdrowionka
Jak przez przypadek wadłem do rzeki swoią Kawą to na początku było wszystko w porzo ale po dojechaniu do domu stracił moc , na wysokie obroty nie chciał wchodzi . spuściłem paliwo z gaźników i zalałem świerzym i poszedł .
A i zobacz jeszcze czy za gażnikiem nie ciągnie lewego powietrza .
Pozdrowionka
vatro pozdrawia
- Krzysztof Wronowski