[DB] "DZICZ BIESZCZADZKA II " 28-30.11.2008

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dajnonn
Kontakt:

Post autor: dajnonn » pn 01 gru, 2008

co do wyników to wygrał Grot ( gratulacje :oklaski: )...pozostałe wyniki zapewne poda organizator jak się wyśpi :mrgreen:

Quadrax

Post autor: Quadrax » pn 01 gru, 2008

Skrzywiony drążek prawego koła. Koniec jazdy :cry: . Składam podziękowania dla sędziów na oesie 3, Łukaszowi oraz szczególnie bardzo Krzysztofowi z Rzeszowa (niebieskie gryzli) za ofiarną pomoc przy wydobywaniu rozkraczonej żaby na powierzchnię i transport do bazy "za dziękuję". :oklaski:
Załączniki
CIMG5406.jpg

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » pn 01 gru, 2008

Witam wszystkich i gratuluje wszystkim, którzy przejechali ten rajd.
Z poczatku chciałbym podziękowac organizatorom Łukaszowi oraz Markusowi. Rajd byl świetny, nareszcie rajd, w który mozna było sie wymeczyć a raczej wyeksploatować. Piękne i extremalne tereny, wszystko fantastycznie. na trasie byliśmy 18 godzin bez 3 minut i daliśmy rade. ja byłem zaraz po operacji usuwania ósemki a wiec na ketonalu i antybiotykach także sił brakowało tym bardziej. Bardzo dziękuje wszystkim uczestnikom, których sptkalismy na trasie ze dobrą współprace i zyczliwośc oraz swojemu kompanowi z Teamu - Prezziemu.

robertyamaha

Post autor: robertyamaha » pn 01 gru, 2008

JJasiek napisał...
Robert OS6 zaczynał się ciężko ale potem było już tylko ciężej hehe :) :) :) :) :) :)

taaa, widziałem go z góry na dojazdówce (oraz ludzi co tam ugrzęźli), normalny człowiek po takim widoku by tam nie próbował wjeżdżać... ale... ostatecznie gdy padły wyciagarki w obu quadach nie mieliśmy pomysłu żeby tam dalej walczyć, dzieki markusowi
(((WIELKIE DZIEKI )))))
że pomógł nam sie z tamtąd wydostać, *(wykleić) i dzięki niemu wysokie miejsca i takie super nagrody
gdybym się nie upierał przy tym os6 to byśmy mieli o wiele wyższe miejsca bo nie zaliczylibyśmy kary, ale niczego nie żałuje, przyjechać na ostatnim miejscu w dziczy też jest fajnie bo atmosfera SUPER SUPER SUPER
Ostatnio zmieniony pn 01 gru, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 2 razy.

smiglo

Post autor: smiglo » pn 01 gru, 2008

Cześć,
Była to jedna z najlepszych imprez w tym roku! Byłem pierwszy raz na Dziczy i muszę powiedzieć, że było bardzo ciężko i był to rajd na wytrzymałość sprzętu i ludzi. Ostatnie dwie godziny robiłem siłą woli... Trasy były świetne - podziękowania dla Marka, organizacja i opieka była profesjonalna - podziękowania dla Łukasza i całego zespołu. Podziękowania dla chłopaków z GOPR!

Bardzo podoba mi się "wojskowy" i autorytarny styl zarządzania Łukasza. Myślę, że dzięki Łukaszowi impreza ma niepowtarzalny charakter.

Jadąc z Edkiem i Grotem świetnie się bawiłem i co najważniejsze ZACZĄŁEM PRZEKLINAĆ! Mam nadzieję, że Łukasz odnotuje ten przypadek "nawrócenia" w annałach Dziczy.
Dzięki za wspólny wysiłek i "przelaną krew". Edek, dziękuję za wsparcie i poświęcenie.
Najbardziej ubawił mnie Grot, który po wspólnie przejechanych 10 godzinach nie poznał mnie wieczorem w czasie imprezy!!! Wiem, wiem... powinienem wystąpić w kasku i błocie na twarzy! Śmiałem się z tego przez pół drogi do W-wy.

Marek dziękuję za reanimację przepustnicy Rincona i wyjaśnienie dlaczego "lepiej mieć siostrę w burd... niż brata na Hondzie"... zostaję przy Hondzie!

Wiem, że Kuba Malinowski i Michał Zbiciak (2xG700) zaharowali się na trasie do upadłego i przejechali najwięcej OS-ów. Wiem, że niedopatrzenie spowodowało, że Kuba nie wygrał całego Rajdu. I dlatego żywię ogromny szacunek dla Kuby i Michała za ich pracę i wysiłek!

Mam nadzieję, że Łukasz i Marek dalej będą współpracować przy organizacji Dziczy - efekt jest rewelacyjny! Dziękuję i do zobaczenia na następnej edycji.
Maciek "Śmigło"

Awatar użytkownika
DZIKI - husky

Post autor: DZIKI - husky » pn 01 gru, 2008

To prawda nie można się nie zgodzić z Robertemyamacha .Dużo się u nas w środowisku bieszczadzkim mówiło i dobrze i źlę ( myślę że te złe opinie bardziej z jakiejś zadrości ) Dzięki zaproszeniu Łukasza i jego poręczeniu mogłem się tam znaleźć i walczyć ze sobą i ze sprzętem razem z wami . Niczego nie żałuję : żadnej awarii , maksymalnego wysiłku i kontuzji nadgarstka ( odnowiona po locie na skuterze śnieżnym ). Dzięki temu poznałem ciekawych ludzi z dużym szczęściem do osobowości i indywidualności pozytywnych podchodzących z szacunkiem do zmagań innych zawodników na trasie .
Dzięki temu nie miałem najmniejszych problemów z odstąpieniem od rywalizacji na rzecz rycia z "rajderami" bo ich sukces stawał się moją przyjemnością . Tego się nie zapomina to tworzy prawdziwy klimat DZICZY .
Ps. trochę chyba przesadziłem bo jednak mnie poniosło i według Łukasza miałem najszybszy przelot na osie 2 ( 25 minut ) :boję się: Widocznie był za łatwy :gafa:
Wcześniej napisałem 6 , bo się mi pod.....o . Z drugij zrobić 6 oes w takim czasie to by było coś :zacieszcz:
Ostatnio zmieniony wt 02 gru, 2008 przez DZIKI - husky, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pn 01 gru, 2008

8) cześć chłopaki...

o to właśnie chodziło... :D

uważam że organizatorzy rajdu zasługują na "dzikiego nobla" :ok:

sędziowie na niespotykanym dotąd poziomie :oklaski:

koledzy quadowcy wspaniali :haha:

młaka przeszła samą siebie :tak: podobnie jak ja z motyfem :pa buziak:

co prawda nie jechałem jeszcze w górach bez odrobiny prądu (od startu do mety :? ) czyli po ciemku i bez wyciągarki ,rozrusznika(18 h właściwie non stop) w tak ciężkim terenie... zaczęliśmy od 5 osu...przez 6ty.......i prawdopodobnie jestem czterokrotnie bardziej zmęczony niż powinienem być.......ale było BOSKO :jupi:

szczególne podziękowania dla Markusa , okazał się dla mnie sympatycznym bezciśnieniowym kolesiem :lol: zaangażowanym w pomoc tak jak można sobie tylko wymarzyć

dla Łukasza ,za jak zwykle obłędną imprę w czwartek :mrgreen: i całokształt(wiesz o czym myślę)

i dla sędziego z osu 6 który zachowywał się jak by jechał z nami na rajdzie :ok:

i dla motyfa bez którego musiałbym się raczej poddać :luzik: co nie jest w moim stylu :cwaniak:

i oczywiście wszystkim spotkanym na trasie, których przepraszam za ewentualne blokowanie :oops:

ps. nie rozumiem tylko dlaczego było nas tak niewielu już w czwartek :myśl: :język_oko:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Irina
Kontakt:

Post autor: Irina » wt 02 gru, 2008

Witam wszystkich dzielnych chłopaków i dziewczyny :oklaski:
Zamieszczam parę zdjęć (tym razem również z terenu :jupi: ). Wszystkich nie dam rady, ale mam nadzieję, że Motyfik w końcu zabierze się za naszą stronkę i można będzie obejrzeć wszystkie fotki :prosi:
Było bardzo, bardzo fajnie i w czwartek i w piątek i w sobotę, w niedzielę trochę mniej bo trzeba było wracać :smutny:
Widoki były bajkowe, rajd wyczesany, organizator świetny, sędziowie spisali się na medal (sama widziałam :tak: ), i, myślę, że każdy po tym rajdzie czuje się spełniony :uśmiech: .
Załączniki
Rozgrzewka przed rajdem;)
Rozgrzewka przed rajdem;)
tn_Obraz 074.jpg
tn_Obraz 058.jpg
tn_Obraz 056.jpg
Straszne tańce były
Straszne tańce były
tn_Obraz 049.jpg
Czwartek był wesoły
Czwartek był wesoły
Zaczynam od organizatora:)
Zaczynam od organizatora:)

Awatar użytkownika
Irina
Kontakt:

A teraz rajd:)
Załączniki
tn_Obraz 145.jpg
Sesja zdjęciowa;)
Sesja zdjęciowa;)
tn_Obraz 134.jpg
tn_Obraz 130.jpg
Markus lekko skrzywiony ale chętny do pomocy:)
Markus lekko skrzywiony ale chętny do pomocy:)
tn_Obraz 114.jpg
tn_Obraz 106.jpg
tn_Obraz 103.jpg
tn_Obraz 102.jpg
Jeœli ktoœ nie miał okazji zobaczyć jak wyglšdał oes 6 to zapraszam;)
Jeœli ktoœ nie miał okazji zobaczyć jak wyglšdał oes 6 to zapraszam;)

Awatar użytkownika
Irina
Kontakt:

Rajd ciąg dalszy
Załączniki
tn_Obraz 183.jpg
Czas na drzemkę (5 minutowš)
Czas na drzemkę (5 minutowš)
tn_Obraz 169.jpg
W kolorze młaki
W kolorze młaki