[DB] "DZICZ BIESZCZADZKA II " 28-30.11.2008

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » pn 01 gru, 2008

no no grot gratulacje słyszałem że ogarnołeś temat. :oklaski:
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

mizbi17

Post autor: mizbi17 » pn 01 gru, 2008

Witam wszystkich
Ledwo ruszając rękoma mogę skrobnąć parę słówek na temat tego co działo się na dziczy.
Na początek największe podziękowania Dla mojego rajdowego przyjaciela P. Prezesa Kuby Malinowskiego z którym wspólnie udało się pokonać mega trudny rajd jakim jest dzicz szkoda że wyciągarka odmówiła posłuszeństwa. Pojechaliśmy z nastawienie Rzezi Niewiniątek i tak własnie było, pozytywnie zaskoczeni byliśmy przygotowaniem imprezy na takim rajdzie jeszcze nie miałem okazji być sędziowie, GOPR i wszystko co do szczęścia potrzebne prawdziwemu Rajderowi młaka i jeszcze raz młaka.

W nawiazaniu do wypowiedzi kolego mogła by być tylko większa selekcja co niektórych kolegów którzy niespodziewali się chyba takiej skali trudności jaką zafundowali nam Markus I Łukasz dla nich podziękowania za takie przygotowanie imprezy na pewno pisze sie na następna edycję rajdu .

Milej tez czas upływał przed i po rajdzie z naszymi dwoma kumplami Maciem i Przemkiem,
wam tez Panowie dzięki.

Pozytywnie zmęczeni dotarliśmy szczęśliwie do domu gdzie można zacząć miesięczny wypoczynek po tym rajdzie, może po taki czasie zregeneruję siły.

Ps. Szkoda tylko tej małej pomyłki sędziego na 3 odcinku który nie odnotował wjazdu na ten odcinek pomimo ze przybił pieczątkę w ten sposób nie uznano nam trzech pięczątek i tak robiąc całe 5 odcinków i 75% 6 odcinka kolega prezes uklasyfikował się na 7 miejscu choć na szczęście ja wiem kto wygrał te zawody.

Jeszcze raz podziękowania dla wszystkich którzy tam byli.
Mizbi17 G700

grot

Post autor: grot » pn 01 gru, 2008

Dzięki. Tym razem się udało. A mówiłem żebyś jechał :P
KQ 700

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » pn 01 gru, 2008

widziałeś przecieź mojego quada nie oszukiweałem że jest w naprawie...
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

grot

Post autor: grot » pn 01 gru, 2008

Ano nie oszukiwałeś. Ale możesz żałować była fajna rzeźnia.
KQ 700

Awatar użytkownika
DZIKI - husky

Post autor: DZIKI - husky » pn 01 gru, 2008

Na początek serdecznie witam na forum wszystkich , których poznałem na Dziczy i tych których znałem wcześniej :D . Ja jestem ten podobno najbardziej "fer" .
Serdecznie dziękuję mojemu partnerowi Pawłowi na bombie za to że walczył do końca i pozwolił mi dostrzec moje braki . Chłopakom ( Przemkowi i Hubertowi ) za pomoc w trudnych chwilach :beczy: Co do imprezy to bez ciśnienia było czadowo . Mam te góry za oknem , ale nie miałbym motywacji do takiej orki , ale dzicz to co innego . Rywalizacja była słodka jak bita śmietana .Zaliczyłem, tylko cztery oesy ( 6,1,2,4 ) z najdłuższym pobytem na 6 (13 godzin :oklaski: ) , ale go przejechałem , oes 1 bez pionu to bajka , 2 nie było gdzie stawać , dla mnie najsympatyczniejszy zwłaszcza przy szybkiej jeździe ( Przemek na 2 poleciałem przodem bo sędzie powiedział , że was przepnie , mam nadzieje , że nie nawalił ) ,szkoda , że nie doczekałem się na was na czwórce – obiecaliście wrrrrrrrrrrrrrr. Dla chłopaków z Tarnowa wielkie sorki za klin na 6 oesie w ostatnim „30 rowku” i dzięki za pomoc. Smutne dla mnie było zachowanie niektórych panów na swoich wypasionych maszynach ( pewnie przy tej kasie , kupą sobie niedługo inne zabawki i zmienią dyscyplinę :aparat: .
Ja nie widziałem w tej imprezie większych lub mniejszych uchybień , choć wielokrotnie uczestniczyłem w imprezach rangi MŚ , PŚ , ME i PE ( co prawda w innej dyscyplinie ) . Za największy + tej imprezy zauważył bym fakt , że organizatorzy Łukasz i Marek Byli zawsze tam gdzie powinni być z zawodnikami na trasie , czuło się ich obecność i duchowe wsparcie .
Marek dzięki za ducha walki i naprawę wyciągarki ( dwukrotną :oops: )

Panowie – dziękuję

mizbi17

Post autor: mizbi17 » pn 01 gru, 2008

Dla chłopaków z Tarnowa wielkie sorki za klin na 6 oesie w ostatnim „30 rowku” i dzięki za pomoc.

W nawiązaniu Tomku do twoich podziękowań mam Nadzieje że masz na myśli dwóch kolesi czyl mnie i Jakuba M na dwóch Grizzly700 dla jasności jesteśmy z Białobrzegów i zawsze chętnie pomagamy.
A nagroda dla tego Naj naprawdę ci sie należy, odwaliłes dla chłopaków kupe roboty.
Mizbi17 G700

Awatar użytkownika
JJasiek
Kontakt:

Post autor: JJasiek » pn 01 gru, 2008

"Tomek Kudełka"
szkoda , że nie doczekałem się na was na czwórce – obiecaliście wrrrrrrrrrrrrrr
Niestety kolano odmawiało mi posłuszeństwa już na "1" i wolałem nie ryzykować...
Ale miło było jechać z Tobą, bo nie ma to jak uczyć się od fachowców.

PAWEL GEMRA BRP
Kontakt:

Post autor: PAWEL GEMRA BRP » pn 01 gru, 2008

Witam wszystkich na poczatek chcialbym podziekowac mojemu partnerowi Tomkowi bo gdyby nie on to nie wzialbym udzialu w tej fantastycznej imprezie, niestety nie udalo mi sie jej ukonczyc (awaria maszyny). Impreza byla swietna mozna bylo sie wyżyć. Dziekuje rowniez Przemkowi i Hubertowi za wspólprace mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamy na jakims rajdzie i oczywiscie podziekowania dla chlopakow z Bialobrzegow ktorzy pomogli nam wyjac moja bombe z "30 rowku" biore sie za naprawe maszyny i do ostrych treningow :lol:

Awatar użytkownika
DZIKI - husky

Post autor: DZIKI - husky » pn 01 gru, 2008

Przepraszam oczywiście chodziło o Was ( dwie 700 G ). Pierwszy raz brałem udział w zawodach więc nie znam chłopaków . A swoją drogą to sorki za spinę na koniec 6 oesa , ale już mi się przewalało i na was ciut spłynęło - niepotrzebnie :gafa:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”