Założyłeś dwa takie same tematy, nie przywitałeś się w odpowiednim dziale a oczekujesz że wszyscy wszystko rzucą żeby Ci pomóc.
Przede wszystkim netykieta i kultura osobista wymaga przywitania się.
Daj coś od siebie a później oczekuj czegoś w zamian
Yamaha big bear 350 2x4 - kopci i dymi
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Yamaha big bear 350 2x4 KOPCI DYMIWysłany: Nie 04 Maj, 2
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Też tak cinek0912 miałem
Jak potrzebowałem porady długo na nią czekałem i są posty na których nie dostałem zadowalającej odpowiedzi, co nie zmienia faktu iż sam poszukiwałem odpowiedzi poza tym forum, z pozytywnym dla mnie skutkiem.
Do oolsztyniak patrząc na ilość twych postów jesteś tu starym bywalcem i na pewno nie jedno na tym forum czytałeś ....... ale czy nie za ostro traktujesz tych z mniejszym stażem
Jak potrzebowałem porady długo na nią czekałem i są posty na których nie dostałem zadowalającej odpowiedzi, co nie zmienia faktu iż sam poszukiwałem odpowiedzi poza tym forum, z pozytywnym dla mnie skutkiem.
Do oolsztyniak patrząc na ilość twych postów jesteś tu starym bywalcem i na pewno nie jedno na tym forum czytałeś ....... ale czy nie za ostro traktujesz tych z mniejszym stażem
smak wolności ---- try this
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Tu nie chodzi o ilość postów, bycie stałym bywalcem i nie uważam abym za ostro kogoś potraktował
Mnie nauczono, że jak do kogoś przychodzę to witam się przed drzwiami a nie w salonie.
Ja też byłem tym co miał mniejszy staż ale nie wypalilem od razy z problemem dodatkowo upominajac się jak to ktoś mi nie pomógł, jak można było mnie tak potraktować.
Wszyscy chcemy przecież żyć w zgodzie
Mnie nauczono, że jak do kogoś przychodzę to witam się przed drzwiami a nie w salonie.
Ja też byłem tym co miał mniejszy staż ale nie wypalilem od razy z problemem dodatkowo upominajac się jak to ktoś mi nie pomógł, jak można było mnie tak potraktować.
Wszyscy chcemy przecież żyć w zgodzie
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Bez urazy ale czegoż więcej oczekujesz czytając jego pierwszy post w tym temacie........ czyż nie witał się
jak łapiesz gazetę szukasz wiadomości które cię interesuję a nie czytasz kto ją wydał i dlaczego. To są nasze polskie realia medalu nie dostaniesz a wrogów zyskasz.....
chyba że może ja czegoś nie rozumiem?
jak łapiesz gazetę szukasz wiadomości które cię interesuję a nie czytasz kto ją wydał i dlaczego. To są nasze polskie realia medalu nie dostaniesz a wrogów zyskasz.....
chyba że może ja czegoś nie rozumiem?
smak wolności ---- try this