WSCHÓD - ZACHÓD ?
Re: WSCHÓD - ZACHÓD ?
Widzisz w sprawie wschód zachód wziąłem przykład z Ciebie Andrzejku - pojechać na pewno nie pojadę ale Żubr to inna sprawa
Ozo Drapers Squad
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Ja tam na wiosnę może i pojadę jak się będzie miała ogólnie odbyć owa impreza :)
Ciekaw jestem czy to nastąpi ????
Czekam na twój start w tego typu imprezie lub innej
Ciekaw jestem czy to nastąpi ????
Czekam na twój start w tego typu imprezie lub innej
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
No to przegapiłeś bo razem z Kondziem tegorocznego Żubra obskoczyliśmy
Ozo Drapers Squad
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
Artur nie chodzi mi oto że byłeś z Konradem jako jego pilot o czym wiem doskonale tylko jak wystartujesz sam w takiej imprezie lub podobnej
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
Andrzejku tu niestety rodzi sie przykra sprawa by dla studenta pokryć samodzielnie jednorazowy koszt kilku tysięcy zł. Tym bardziej że na pracę czasu mało przez masę zajęć a powoli zaczyna go także brakować nawet na hobby.Jeszcze 2 lata i bedzie inżynier do tego czasu będę sie szkolił i zdobywał praktyczną wiedzę o rajdach pewnie z perspektywy pilota o ile mnie ktoś przygarnie a za 2 lata może nowy sprzęt i już start samodzielny:) uwierz że bardzo bym chciał ale z samodzielnym dofinansowaniem wielu rajdów nie przejade
Ozo Drapers Squad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Niech rodzice łożą na hobby syna
Do roboty trzeba było iść a nie na studia, pracowników nam trzeba a nie inżynierów
To taki żarcik
Mi z perspektywy osoby pracującej, żal jest wydać na rajd wpisowe i wyjazdowe rzędu niekiedy 1500 zł i więcej bo przecież trzeba wynająć lawetę, dojechać na rajd .... No i nie wspomnę o ewentualnych awariach.
Dlatego wolę kasiorę odkładać i taki budżet na weekendowy rajd przeznaczyć gdzieś na zagraniczny wyjazd quadowy - bo w podobnych kwotach można spędzić spokojnie 10 dni na wyprawie quadowej.
No ale to zależy od tego co się lubi i jakie ma się priorytety.
Do roboty trzeba było iść a nie na studia, pracowników nam trzeba a nie inżynierów
To taki żarcik
Mi z perspektywy osoby pracującej, żal jest wydać na rajd wpisowe i wyjazdowe rzędu niekiedy 1500 zł i więcej bo przecież trzeba wynająć lawetę, dojechać na rajd .... No i nie wspomnę o ewentualnych awariach.
Dlatego wolę kasiorę odkładać i taki budżet na weekendowy rajd przeznaczyć gdzieś na zagraniczny wyjazd quadowy - bo w podobnych kwotach można spędzić spokojnie 10 dni na wyprawie quadowej.
No ale to zależy od tego co się lubi i jakie ma się priorytety.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Mój quad hobby moje wiec sam będę je sponsorowal. Ale tak jak piszesz Łukaszu takie mt rally 2k wpisowe, nocleg jedzenie paliwo na dojazd 1k paliwo do quada 1k metromierza i przewijarki nie liczę. Koszty około 4-5 tys zł ... Taniego hobby nie mamy ale nie ma co marudzic tylko robić swoje.
P.s. Dobrych inżynierów w polsce jak na lekarstwo co innego w niemczech tam właśnie Ci dobrzy wyjechali...
P.s. Dobrych inżynierów w polsce jak na lekarstwo co innego w niemczech tam właśnie Ci dobrzy wyjechali...
Ozo Drapers Squad
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
Artur to jak już zostaniesz tym inżynierem i zaczniesz pracować w branzy jako on to z tym hobby quadowym będzie już ciężko oby nie lecz znam paru takich inż. co czas wolny jak go mają to wykorzystują go na totalny odpoczynek i nie w głowie im jakieś tam hobby
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
ok pożyjemy , zobaczymyIkar pisze:Na to zawsze znajdzie sie czas