Wrocław poligon
Re: Wrocław poligon
Racja, kto nie był niech żałuje
Dzięki Ksemek za kawę, następnym razem wpadniemy na rosół
Kilka zdjęć z dzisiejszej wycieczki:
Dzięki Ksemek za kawę, następnym razem wpadniemy na rosół
Kilka zdjęć z dzisiejszej wycieczki:
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Wszystko fajnie było, stres pojawił się jedynie wtedy jak ten wielki kelner przyniósł kawę, aż nogi mi się ugięły ze strachu...... chłopina miał ponad 2 metry..... Myślałem, że chce mi przywalić, ale on tylko kciuka wyciągnął z pięści, do góry jak nasze wspaniałe maszynki zobaczył......
Następnym razem prosimy o rosół i może lepiej niech ten kelner przygarbi się lekko...
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Następnym razem prosimy o rosół i może lepiej niech ten kelner przygarbi się lekko...
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
miło się ogląda zdjęcia i filmy ale nerwica mnie bierze jak pomyśle że mnie na nich nie ma chłopaki bawcie się póki co, mam nadzieje że po nowym roku do Was dołączę...tylko pytanie jaki sprzęt wybrać na nowy rok...yamaha? polaris? can am?
- LEJEK
Can Am - Polaris - To coś dla Ciebie......
W życiu nie kupuj Yamahy - miałeś, jeździłeś, wiesz co to warte. Ja mam, Grzoj ma, Kłaku ma, Masa ma, Ernest ma ale niedługo sprzedaje i kupuje nową.....Ja też..... lipa....
W życiu nie kupuj Yamahy - miałeś, jeździłeś, wiesz co to warte. Ja mam, Grzoj ma, Kłaku ma, Masa ma, Ernest ma ale niedługo sprzedaje i kupuje nową.....Ja też..... lipa....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
hahaha Tomek Grizzly na zawsze... chciałem ruszyć temat no pięknie, mamy pierwszą ofiarę dakaru, motocyklista Michał Hernik, człowiek który pojechał na Dakar tylko z dwoma kluczami w skrzynce [*]
- LEJEK
Trzech Króli na Trzebnickich Wzgórzach
Ostatnio zmieniony śr 07 sty, 2015 przez LEJEK, łącznie zmieniany 1 raz.
- LEJEK
Ubolewam nad Michałem.......
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
a skąd mieliście śnieg ? Kuźwa ! u nas BRAK
nieźle musieliście dać na tacę co by taaaaką pogodę zamówić to trzeba mieć układy
jak sobie przypomnę parę dni wcześniej jak było...
Zazdroszczę i gratuluję fajnej wyprawy !
nieźle musieliście dać na tacę co by taaaaką pogodę zamówić to trzeba mieć układy
jak sobie przypomnę parę dni wcześniej jak było...
Zazdroszczę i gratuluję fajnej wyprawy !
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
Tomek naprawdę dobry filmik Już nie przesadzaj że chciałem Cię bić Następnym razem jak przyjedziecie to będzie rosół Mówię całkowicie poważnie. Propozycja była na bigos ale chłopaki się uparli że ma być rosół i nie było rozmowy Pozdrawiam
- LEJEK
no oczywiście, ze mnie bić nie chciałeś, ale to zdjęcie tak mi się skojażyło......
Jeszcze raz dziekujemy i obiecamy, że do końca roku przyjedziemy na rosół..... oczywiście wcześniej damy znać, że się wybieramy, co byś zdążył kurkę opatroszyć i oskubać.....
Daniel - co do pogody to nie wiem czy mi uwieźysz, ale zawsze, naprawdę zawsze jak się gdzieś wybiorę z Grzoj (Grześkiem) to pogoda jest na piątkę z dużym plusem...... nie wiem co on w sobie takiego ma
Po każdym kolejnym wyjeździe z Grzesiem, jestem coraz bardziej zdziwiony. To naprawdę tak jest. Wystarczy, że pojedziemy jeszcze z kimś, czyli we trzech i pogoda już nie jest taka rewelacyjna...... to się sprawdziło parokrotnie...... !!!!!!!! Dlatego lubię jeździć z Grzesiem
A ogólnie żałuj, że nie mogłeś..... ponad 170 km dobrej zabawy - miodzio..... i inni niech też żałują..... w sumie to może dobrze, że nie pojechaliście, bo pogoda by się mogła popsuć ))))))))))))))))))))))))))))))))
Jeszcze raz dziekujemy i obiecamy, że do końca roku przyjedziemy na rosół..... oczywiście wcześniej damy znać, że się wybieramy, co byś zdążył kurkę opatroszyć i oskubać.....
Daniel - co do pogody to nie wiem czy mi uwieźysz, ale zawsze, naprawdę zawsze jak się gdzieś wybiorę z Grzoj (Grześkiem) to pogoda jest na piątkę z dużym plusem...... nie wiem co on w sobie takiego ma
Po każdym kolejnym wyjeździe z Grzesiem, jestem coraz bardziej zdziwiony. To naprawdę tak jest. Wystarczy, że pojedziemy jeszcze z kimś, czyli we trzech i pogoda już nie jest taka rewelacyjna...... to się sprawdziło parokrotnie...... !!!!!!!! Dlatego lubię jeździć z Grzesiem
A ogólnie żałuj, że nie mogłeś..... ponad 170 km dobrej zabawy - miodzio..... i inni niech też żałują..... w sumie to może dobrze, że nie pojechaliście, bo pogoda by się mogła popsuć ))))))))))))))))))))))))))))))))