czyli rozumiem ivan że ty jeździsz tylko po drogach asfaltowych tak? Twój komentarz to czysty cynizm i hipokrytyzm, bo jesli masz quada to nie powiesz mi, że nie jeździsz po lasach, a wiesz że każdorazowy wjazd do lasu jest surowo zabroniony, zaraz powiesz: ale ja jeżdze po cichu i nie odstraszam zwierzyny...ale to tak jakbyś policjantowi powiedział, panie władzo ja wypiłem tylko dwa piwka i przecież jechałem powoli...dlatego jesli jestes takim konsekwentym quadowcem to najwyraźniej musisz zmienić zainteresowania bo w rzeczywistości dla quadów nie ma żadnych wyznaczonych tras, dlatego gdziekolwiek gdzie byśmy pojechali zawsze będzie zle, ale Ivan ty najwyrażniej quada wyprowadzasz raz do roku zeby pojezdzić po wyznaczonym torze z dzikowcu...pokaż mi który z nas wjechał rolnikowi na pole, bo dla mnie ciezka praca rolnika jest święta i nigdy nikomu nie pozwoliłbym wjechać na pole, a może chodzi Ci o ten pas zieleni wzdłuż autostrady? no wiesz co, niestety ale to była trawa...świetnie się komentuje nie znając faktów, podłoże w rzecze pod mostem nie jest siatkowane, siatka leży tylko po stronie mostu od wsi piotrowice, pod mostem i z jego lewej strony dno jest bardzo kamieniste...cynizm w czystej postaci...piszesz mi że upalasz te same tereny co ja, czyli w takim razie rozumiem, że mietków i slęże objechałeś asfaltem bo na teren zalewu nawet jednym kołem nie można wjechać...i jeszcze jedno, rów przy ausostradzie, zarówno podłoże jak i sciany wyłożone są płytami betonowymi, wiesz co nikt z nas nie ma takiego mocnego quada zeby zryć płyte betonową hehehe myśle że musisz sobie zrobić taki quadowy audyt gdzie Ty sam jezdzisz quadem a gdzie nim jezdzić nie można