Ułatwienia dla uzytkowników
- Krzysztof Wronowski
Ułatwienia dla uzytkowników
Jeśli to technicznie możliwe prosiłbym o wprowadzenie na forum quadzika opcji wyświetlania postów z ostatnich 6 , 12 , 24 godzin , swojego czasu na moją prośbę zostało wprowadzone to na atv i bardzo ułatwiło kontrolę nad postami , ponieważ jak raz otworzysz pokaż posty od ostatniej wizyty i przypadkowo zamkniesz to później nie wiadomo które posty są nie przeczytane.
Nie wspomnę już o możliwości edycji swoich postów , bardzo ułatwiłoby to korektę błędów lub wadliwych linków w swoich postach a moderatorowi odjeło roboty.
Nie wspomnę już o możliwości edycji swoich postów , bardzo ułatwiłoby to korektę błędów lub wadliwych linków w swoich postach a moderatorowi odjeło roboty.
3fun - bo quady są naszą pasją
- Krzysztof Wronowski
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
Cierpliwości... Krzyśku chyba w weekend nie jeździłeś:) To bardzo pomaga... Ja wyskoczyłem na kilka godzin z dwoma motorkami i już mi lepiej Dodatkowymi atrakcjami były świeże ślady czołgów na poligonie oraz ostrzał Ale spokojnie wycofaliśmy się na tyły wroga i tam dokończyliśmy quadowanie...
Pozdrawiam Grzegorz
Pozdrawiam Grzegorz
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
I chyba się udało, trochę to trwało, ale właśnie został uruchomiony nowy mechanizm forum. Sukcesywnie będziemy włączać nowe funkcje (np. galerie zdjęć, download i inne).
Musimy jeszcze przygotować dwie kolorystyki forum do wyboru, jak to miało już ostatnio miejsce (jasną i czarną)....
Ale to jak już napisałem sukcesywnie....
Musimy jeszcze przygotować dwie kolorystyki forum do wyboru, jak to miało już ostatnio miejsce (jasną i czarną)....
Ale to jak już napisałem sukcesywnie....
WOW, jak ładnie!!!
Zdecydowanie przyjmniej jest jak jest tyle światła na forum...zacheca do pisania e