Ułatwienia dla uzytkowników

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Ułatwienia dla uzytkowników

Post autor: Krzysztof Wronowski » pn 27 lis, 2006

Jeśli to technicznie możliwe prosiłbym o wprowadzenie na forum quadzika opcji wyświetlania postów z ostatnich 6 , 12 , 24 godzin , swojego czasu na moją prośbę zostało wprowadzone to na atv i bardzo ułatwiło kontrolę nad postami , ponieważ jak raz otworzysz pokaż posty od ostatniej wizyty i przypadkowo zamkniesz to później nie wiadomo które posty są nie przeczytane.
Nie wspomnę już o możliwości edycji swoich postów , bardzo ułatwiłoby to korektę błędów lub wadliwych linków w swoich postach a moderatorowi odjeło roboty.
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » wt 28 lis, 2006

halo Grzesiu , będzie możliwe to ułatwienie z wyświetlaniem postów z ostatnich godzin?

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 29 lis, 2006

Myślę, że nie tylko to ułatwienie zostanie zainstalowane. Tylko jeszcze chwilkę czasu na to potrzebujemy.
Ale oczywiście sukcesywnie będziemy wprowadzać ułatwienia.

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » śr 06 gru, 2006

Sukcesywnie wprowadziliście jasne kolory , brawo , a gdzie dalsze sukcesy ( posty z ostatnich godzin?) wiem że pracujecie nad tym ,ale kiedy można się spodziewać zmian?

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » śr 06 gru, 2006

przydałby się jeszcze skrót z forum na stronę główną , bo albo jestem gapa albo go nie ma :)
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » czw 07 gru, 2006

ja widze :)
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » wt 12 gru, 2006

Quadzik niestety pszysypia gruszki w popiele , nic się nie dzieje w kierunku poprawy funkcjonowania forum , ludzie się zniechęcają co widać po ilości umieszczanych postów , wiem że prace trwają , ale może nie wszystko na raz a po małym kroczku działajcie Panowie administratorzy ?

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » wt 12 gru, 2006

Cierpliwości... Krzyśku chyba w weekend nie jeździłeś:) To bardzo pomaga... Ja wyskoczyłem na kilka godzin z dwoma motorkami i już mi lepiej :) Dodatkowymi atrakcjami były świeże ślady czołgów na poligonie oraz ostrzał :) Ale spokojnie wycofaliśmy się na tyły wroga i tam dokończyliśmy quadowanie...

Pozdrawiam Grzegorz

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 13 gru, 2006

I chyba się udało, trochę to trwało, ale właśnie został uruchomiony nowy mechanizm forum. Sukcesywnie będziemy włączać nowe funkcje (np. galerie zdjęć, download i inne).
Musimy jeszcze przygotować dwie kolorystyki forum do wyboru, jak to miało już ostatnio miejsce (jasną i czarną)....

Ale to jak już napisałem sukcesywnie....

MaciekP

WOW, jak ładnie!!!

Post autor: MaciekP » śr 13 gru, 2006

Zdecydowanie przyjmniej jest jak jest tyle światła na forum...zacheca do pisania :-D e

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”