i kilka innych spraw jak notoryczne problemy z pradem....ale renegaci tam gdzie inni stosuja wyciagarkę, oni dodają gazu, wchodzą na kolo i rowy z woda do 2m-3m szerokosci po prostu przelatują górą!!!...widziałem to na własne oczyrobertyamaha napisał...
ale uwaga bomba NIE LUBI WODY ! nie szczelna skrzynia.
[DB] Trzecia Dzicz Bieszczadzka 27-29.03.2009
Ostatnio zmieniony sob 18 kwie, 2009 przez MaciekP, łącznie zmieniany 2 razy.
TraxLok and Torque-Sensitive Front Differential - mozesz to nazywać jak chcesz.prezziguzzi napisał...
jaki torsen w jakiej hondzie nie lejmy wody od nowa... w hondzie nie ma blokady
Ostatnio zmieniony sob 18 kwie, 2009 przez MaciekP, łącznie zmieniany 2 razy.
-
dokładnie renegade jeszcze bardziej wściekły, leci nisko nad ziemią... generalnie chce jechać nic go nie hamuje, michał co do dzikiego.. to jest chyba ostatni człowiek w PL co by się bał podjazdów, tą część mózgu gdzieś mu chyba wycieli, nie zaleca się go naśladować ! bezbłędne opanowanie balansu, nazwałbym to "kocie ruchy"
- prezziguzzi
- Kontakt:
wszystko zależy kto co lubi ja jestem ostrożny ...choć na moto robię rocznie od pełnoletności po 30 tyś km(bez wypadku)i do tego dużo w terenie ale nie lubię się składać,śrubować i gipsować czyli wolę "trial"a tam bez porządnej blokady zapomnij
w hondzie przedni napęd to kibel bez urazy i na podjazdach gdzie koła się odrywają nie robi przodem.FAKT.
w hondzie przedni napęd to kibel bez urazy i na podjazdach gdzie koła się odrywają nie robi przodem.FAKT.
.:GALEON:.
- prezziguzzi
- Kontakt:
- DZIKI - husky
Ale pitolicie . Znajdźcie mi który z 26 konikami ( chyba ) i bez blokady łazi po górach ja rubicon pod warunkiem że ktoś wie jak to robić .............................. i tu będzie długie milczenie . Wady to TYLKO lub GŁÓWNIE ośka ( co jest i zaletą ) , gaźnik , i mała moc co przy tej skrzynie nie specjalnie jest dla mnie odczuwalna i TYLE
Dziękuję za uwagę
To prawda po prostu nie dałem rady zrobić to G700 bo nie znam możliwości tego quada i umiejętności , które pokazał mi Robert
No kurna d*** jestem
Dziękuję za uwagę
To prawda po prostu nie dałem rady zrobić to G700 bo nie znam możliwości tego quada i umiejętności , które pokazał mi Robert
No kurna d*** jestem
Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2
Polaris Hawkeye
- prezziguzzi
- Kontakt:
- DZIKI - husky