mam wrażenie że dla niektórych ta rozgrywka juz dawno trwa i jest ważniejsza od wszystkich innych. Panowie a gdzie zabawa.JakubM napisał...
ralf75 to wsadziłeś kij w mrowisko
zaraz się okaże że Dzicz to imprezka Polaris kontra raszta świata
[DB] Trzecia Dzicz Bieszczadzka 27-29.03.2009
Ostatnio zmieniony pn 16 mar, 2009 przez mizbi17, łącznie zmieniany 1 raz.
Mizbi17 G700
a może by tak wprowadzić teamy i rozliczać teamod tej edycji
--- nie mozna w grupie 2 quadzikow (teamu) pozostawic jednego quada a drugim we dwojke wspierajac sie napierac dalej
czytaj "pozostawic" - jako przemieszczanie sie jednym quadem gdzie drugim zostal spiany " na straty " tzn nie przemieszczaja sie razem
bo jak padnie jedna maszyna to do bazy odrazu
a tak to sobie można jeszcze trochę pojeździć na jednym i powalczyć, bo jak jechać dalej samemu a gdzie bezpieczeństwo, asekuracja itd/itp
jeżeli na trzeciej edycji będzie decydowała ilość pieczątek to liczył by ile zdobył zespół, a nie jednostka przecież na początku wiadomo kto z kim jedzie w parze
- cerrone
- Quad:: Yamaha RingRoad
- Kontakt:
Dzicz to event
zmaganie z terenem i wlasnymi slabosciami
chlopaki z zielonej G jada poraz pierwszy i napewno wiecej beda mogli powiedziec po ....
rywalizacji pomiedzy japanem i usa na dziczy nie bylo
Prezzi od samego poczatku wspiera Dzicz a ze jest dystrybutorem marki Polaris to od pierwszej edycji prowadzimy puchar oddzielnej punktacji dla tej marki
Pamietajscie ze Polson to tylko dystrybutor nie przedstawiciel producenta wiec tym bardziej WIELKI SZACUN dla Michala za taki wklad
wiekszosc z Was na DB byla i wie na czym polega ta impreza i jaki jest jej zamysl
zmaganie z terenem i wlasnymi slabosciami
chlopaki z zielonej G jada poraz pierwszy i napewno wiecej beda mogli powiedziec po ....
rywalizacji pomiedzy japanem i usa na dziczy nie bylo
Prezzi od samego poczatku wspiera Dzicz a ze jest dystrybutorem marki Polaris to od pierwszej edycji prowadzimy puchar oddzielnej punktacji dla tej marki
Pamietajscie ze Polson to tylko dystrybutor nie przedstawiciel producenta wiec tym bardziej WIELKI SZACUN dla Michala za taki wklad
wiekszosc z Was na DB byla i wie na czym polega ta impreza i jaki jest jej zamysl
Yamaha RingRoad
- cerrone
- Quad:: Yamaha RingRoad
- Kontakt:
W bieszczadach pogodowy misz masz
W dzien ladnie , slonecznie , nie za cieplo
W nocy mrozno
Wysoko w gorach sniegu nie brakuje
Nizej polnocne stoki okryte sniegiem , poludniowe bez
DB III jest na polnocnym wiec snieg jest ale nie za duzo , za to podloze zmrozone i Ci co wjada w oesy pierwsi moga miec latwiej , ale nie jest powiedziane ze mam racje bo przeciez zostaly jeszcze dwa tygodnie
W piatek bylismy na trasach DB III z GOPRem i chlopaki maja twardy orzech do zgryzienia
Oby nie ale jak ktos bedzie wymagal pomocy to na wyciagu w gore bo inaczej nie wydostana poszkodowanego
Takze Panowie z rozwaga na trasach i pamietajcie “ jak raider i sprzet wytrzyma “ to jestescie WYGRANYMI
Na terenach DB III jest calkowity brak zasiegu wiec woki toki lub pochodne moga nie zaszkodzic
W dzien ladnie , slonecznie , nie za cieplo
W nocy mrozno
Wysoko w gorach sniegu nie brakuje
Nizej polnocne stoki okryte sniegiem , poludniowe bez
DB III jest na polnocnym wiec snieg jest ale nie za duzo , za to podloze zmrozone i Ci co wjada w oesy pierwsi moga miec latwiej , ale nie jest powiedziane ze mam racje bo przeciez zostaly jeszcze dwa tygodnie
W piatek bylismy na trasach DB III z GOPRem i chlopaki maja twardy orzech do zgryzienia
Oby nie ale jak ktos bedzie wymagal pomocy to na wyciagu w gore bo inaczej nie wydostana poszkodowanego
Takze Panowie z rozwaga na trasach i pamietajcie “ jak raider i sprzet wytrzyma “ to jestescie WYGRANYMI
Na terenach DB III jest calkowity brak zasiegu wiec woki toki lub pochodne moga nie zaszkodzic
Yamaha RingRoad
Tylko mocny wyciąg załatwcie bo wrazie co to morze być wesoło,no i prożba do organizatora żeby koszulka przynajmniej jedna była co najmniej XXXXL bo w mniejszej to mogę występować tylko na występach mokrego podkoszulka.Jak niema takich rozmiarów to dajcie naklejke nakleje sobie na swoja koszulke.A z tymi misiaczkami to sorry,niewiedziałem że tak was boli to że jezdzicie na japoniskim sprzęcie .Superowe te nowe ikonki.
ZGORA TEAM RALF
- prezziguzzi
- Kontakt:
mi to od poprzedniej dziczy sni sie 6ty oes jak ok 6tej 7mej(nie pamiętam) rano modliłem sie żeby w końcu było jakiekolwiek światło.. cała noc(od startu) bez nawet odrobiny prądu.
zero wyciągarki zero światła zero możliwości zgaszenia sprzętu masakra jakaś.....
nie powiem trochę mnie to utwardziło i obiecuje że i tym razem nie dam się złamać tej DZICZY
a wieczorem
zero wyciągarki zero światła zero możliwości zgaszenia sprzętu masakra jakaś.....
nie powiem trochę mnie to utwardziło i obiecuje że i tym razem nie dam się złamać tej DZICZY
a wieczorem
.:GALEON:.
oj działo sie Prezi na tym 6tym odcinku....dreszcze mnie przechodza jak sobie przypomne niektóre momenty.
Udało mi sie skompletować w głowie kto jedzie na dzicz z naszej Polson Teamowej załogi. otóż:
1. Prezi
2. Matinator
3. Motyf
4. Jarek brat Motyfa
5. Wojtek
6. Robertoo
7. Atomix
8. Asia
9. Irina
10. Oliwia
11. Mały
12. Miedziak
13. Janek
14. dziewczyna Janka
15. Rafał
16. Bartek
17. dziewczyna Rafała
Czyli idziemy grruuuuubo, ktoś jeszcze jedzie jakimś większym teamem?
Udało mi sie skompletować w głowie kto jedzie na dzicz z naszej Polson Teamowej załogi. otóż:
1. Prezi
2. Matinator
3. Motyf
4. Jarek brat Motyfa
5. Wojtek
6. Robertoo
7. Atomix
8. Asia
9. Irina
10. Oliwia
11. Mały
12. Miedziak
13. Janek
14. dziewczyna Janka
15. Rafał
16. Bartek
17. dziewczyna Rafała
Czyli idziemy grruuuuubo, ktoś jeszcze jedzie jakimś większym teamem?
- prezziguzzi
- Kontakt: