[DB] Trzecia Dzicz Bieszczadzka 27-29.03.2009

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DZIKI - husky

Post autor: DZIKI - husky » śr 11 mar, 2009

JJasiek

Hmm jeszcze jak się znajdzie jakaś przekopka pod położonym drzewem to już masakra w ogóle.
to tylko dobra saperka :wyśmiewacz: , ewentualnie piła motorowa lub siekierka . No i oczywiście w ostateczności :drink: i czekanie na jaśka z wyciągarką :wyśmiewacz:

Testowałem działa :hura: :hura:
Ostatnio zmieniony śr 11 mar, 2009 przez DZIKI - husky, łącznie zmieniany 1 raz.

Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2

Polaris Hawkeye

grot

Post autor: grot » śr 11 mar, 2009

Ta opona co ma prezzi przemawia do mnie na rajdy mega błotne , na dzicz troszkę obniżyłbym środek ciężkości i na bank nie ma na niego górki jak ktoś wie co zrobić z maszyna na górce
Szczerze mówiąc do mnie w ogóle nie przemawia. Zawody błotne tak jak ma to miejsce w Stanach sa dla mnie śmieszne a w każdym innym przypadku jazdy w terenie gdzie spotykamy różnorodność przeszkód i trudności 30tka będzie bardziej przeszkadzać niż pomagać. Nie wspomne o górach bo tam to już całkowity kibel.

Ale trzeba przyznać, że Polar na 30 wygląda mega imponująco i pewnie to jest główny cel Prezziego :oklaski:
Jak to mówią każdemu wedle potrzeb... :aniołek:
KQ 700

Awatar użytkownika
DZIKI - husky

DZIKI - husky

na dzicz troszkę obniżyłbym środek ciężkości i na bank nie ma na niego górki :oklaski: jak ktoś wie co zrobić z maszyna na górce :luzik:
Miałem na myśli oczywiście mniejsze opony tym tekstem mam nadzieje , że się rozumiemy grocik :haha:
Ostatnio zmieniony śr 11 mar, 2009 przez DZIKI - husky, łącznie zmieniany 1 raz.

Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2

Polaris Hawkeye

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » śr 11 mar, 2009

:D tak jaja trzeba mieć :mrgreen: i lekko nie będzie tym bardziej że nie znam quada :idea:
trawersy to pikuś z takim odsadzeniem,,,zjazdy również... gorzej z podjazdami bo moc przeogromna a pojazd "KRÓTKI" :idea: to nie jest model X2 :!: :bezradny:

każdy jeżdzi jak lubi :luzik: ja lubie ryć :mrgreen: co nie znaczy że uwazam że trzydziechy są doskonałe...bo nie są...

ps.zobaczymy jeszcze na jakich gumkach przyjadę :haha:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
DZIKI - husky

Prezzi do puki będziesz miał prędkość własną pojazdu ( inercja ) to spoko . O trawersy bałbym się jednak najbardziej :szok:
Dla mnie osobiście najważniejsze czy maszyna bryka z dołu , czyli czy ma krótki start ,no i oczywiście jaki rozkład środka ciężkości. Jeżeli nie gorzej od bomby to będzie królować na podjazdach .
Prezzi może sprawdzimy ją po dziczy na podjeździe z 6 oesu z drugiej dziczy :zacieszcz: tam jest odpowiedź na wszystkie dylematy :ok:

Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2

Polaris Hawkeye

grot

Miałem na myśli oczywiście mniejsze opony tym tekstem mam nadzieje , że się rozumiemy grocik
Naprawdę o kurcze to mnie zaskoczyłeś hi, hi, hi :figielek: :rotfl:
KQ 700

Awatar użytkownika
DZIKI - husky

grot
Miałem na myśli oczywiście mniejsze opony tym tekstem mam nadzieje , że się rozumiemy grocik
Naprawdę o kurcze to mnie zaskoczyłeś hi, hi, hi :figielek: :rotfl:
Grocik ty wredny jesteś :plask: , a ja myślałem ............ :beczy:

:jupi: :jupi:

Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2

Polaris Hawkeye

grot

Grocik ty wredny jesteś , a ja myślałem ............
Nie becz :pocieszacz: poznamy sie bliżej :drink: to się przyzwyczaisz :wyśmiewacz:
Żona też twierdzi że wredny jestem ale za to mój pies mnie lubi zawsze to coś :pies:
KQ 700

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » śr 11 mar, 2009

grot

ale za to mój pies mnie lubi zawsze to coś
Widać nie bywasz często w domu i jeszcze cię nie poznał :figielek:
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

Awatar użytkownika
DZIKI - husky

:rotfl:
To my te samy żony mamy :boję się: , tylko ja mam 4 psy i też mnie lubią , nie wiem jak rybki i kot bo tym nie ufam :cwaniak: . Mój koń też mnie nie lubi ( czterokopytny jak by ktoś miał wątpliwości :wyśmiewacz: ) tylko mnie toleruje :nerwus: bo mu nie odpuszczam , a resztę mam w d....... taki jestem ................... wredny :zawstydzony:
Grot podobno na trasie tylko ty puściłeś więcej , k..... , s......, h....... - może coś w tym jest :drink: :jupi: :luzik:

Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2

Polaris Hawkeye

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”