to tylko dobra saperka , ewentualnie piła motorowa lub siekierka . No i oczywiście w ostateczności i czekanie na jaśka z wyciągarkąJJasiek
Hmm jeszcze jak się znajdzie jakaś przekopka pod położonym drzewem to już masakra w ogóle.
Testowałem działa
to tylko dobra saperka , ewentualnie piła motorowa lub siekierka . No i oczywiście w ostateczności i czekanie na jaśka z wyciągarkąJJasiek
Hmm jeszcze jak się znajdzie jakaś przekopka pod położonym drzewem to już masakra w ogóle.
Szczerze mówiąc do mnie w ogóle nie przemawia. Zawody błotne tak jak ma to miejsce w Stanach sa dla mnie śmieszne a w każdym innym przypadku jazdy w terenie gdzie spotykamy różnorodność przeszkód i trudności 30tka będzie bardziej przeszkadzać niż pomagać. Nie wspomne o górach bo tam to już całkowity kibel.Ta opona co ma prezzi przemawia do mnie na rajdy mega błotne , na dzicz troszkę obniżyłbym środek ciężkości i na bank nie ma na niego górki jak ktoś wie co zrobić z maszyna na górce
Miałem na myśli oczywiście mniejsze opony tym tekstem mam nadzieje , że się rozumiemy grocikDZIKI - husky
na dzicz troszkę obniżyłbym środek ciężkości i na bank nie ma na niego górki jak ktoś wie co zrobić z maszyna na górce
Grocik ty wredny jesteś , a ja myślałem ............grot
Naprawdę o kurcze to mnie zaskoczyłeś hi, hi, hiMiałem na myśli oczywiście mniejsze opony tym tekstem mam nadzieje , że się rozumiemy grocik