TRX 700xx vs Raptor 700r vs Kawasaki kfx 700
TRX 700xx vs Raptor 700r vs Kawasaki kfx 700
Witam.
Podajcie proszę wady i zalety wszystkich trzech quadów i oceńcie, który lepszy.
Jeszcze druga sprawa, który ile spala na 100 km (mniej więcej) i jaką prędkość max rozwijają.
+ które posiadają homologacje
Bless ♥♥♥
Podajcie proszę wady i zalety wszystkich trzech quadów i oceńcie, który lepszy.
Jeszcze druga sprawa, który ile spala na 100 km (mniej więcej) i jaką prędkość max rozwijają.
+ które posiadają homologacje
Bless ♥♥♥
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: TRX 700xx vs Raptor 700r vs Kawasaki kfx 700
1. Honda bo jest najlepsza
2. Kawasaki ze względu na skrzynie biegów - bo to najlepsza w mojej ocenie.
3. Yamaha
2. Kawasaki ze względu na skrzynie biegów - bo to najlepsza w mojej ocenie.
3. Yamaha
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
Czym się różni skrzynia biegów kfx700 od np Hondy trx700 ? I pod jakim względem jest "lepsza".
W kfx mamy automat w trx 700 manual, są gusty i guściki, ja w ośkach wolę manuala
Ozo Drapers Squad
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Jak kto woli Artur
W kfxie mamy przekładnie bezstopniową taką jak w dużych sprzętach przeprawowych. Nie trzeba zmieniać biegów, wciskać sprzęgła tylko gaz i gaz. Silnik ma na tyle mocy, że "automat" nie spowalnia go zbytnio.
KFX ma jeszcze tylny most i jest napędzany wałem Kardana co oznacza, że nie ma łańcucha, nie brudzi się, nie naciąga i nie trzeba go wymienić. Trzeba pamiętać tylko o odpowiednim oleju. Z tyłu jest "mokry" hamulec czyli bezobsługowy i nie wymaga wymiany klocków.
W kfxie mamy przekładnie bezstopniową taką jak w dużych sprzętach przeprawowych. Nie trzeba zmieniać biegów, wciskać sprzęgła tylko gaz i gaz. Silnik ma na tyle mocy, że "automat" nie spowalnia go zbytnio.
KFX ma jeszcze tylny most i jest napędzany wałem Kardana co oznacza, że nie ma łańcucha, nie brudzi się, nie naciąga i nie trzeba go wymienić. Trzeba pamiętać tylko o odpowiednim oleju. Z tyłu jest "mokry" hamulec czyli bezobsługowy i nie wymaga wymiany klocków.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
Jak masz zamiar jeździć po torze to polecam Raptora nic mu nie dorówna .
Którykolwiek z tych quadów na tor ? To kolego chyba po torze nie jeździłeś, owszem da się, ale wprawiony raider ucieknie Ci bez problemów LTZ 400.
Ozo Drapers Squad
Teraz narodziło się pytanie, czy pojade tymi quadami na prawku B1?
A jest jakaś 450-ka na której pojadą 2 osoby?