Tolerancja quadzikowa... a sprawa ATV Polska

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
Zablokowany
iras61

Post autor: iras61 » śr 05 gru, 2007

oj za podanie adresu quadzika na atv byłby okrutny dym :lol: ale co tam taka konkurencja tu jest przyjemniej :lol: i życzę konkurencji takiej tolerancji :lol:
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
Romulus
Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
Imię: Roman

Post autor: Romulus » śr 05 gru, 2007

iras61:
oj za podanie adresu quadzika na atv byłby okrutny dym
właśnie przez takie uwagi swego czasu był dym, teraz to przeszłość w każdym razie mam taką nadzieję.
Ostatnio zmieniony śr 05 gru, 2007 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 05 gru, 2007

Pracujemy nad tym, żeby dymu nie było, więc możecie się już powstrzymywać od tego typu komentarzy :)
Póki co quadowa emeryturka :)

iras61

Post autor: iras61 » śr 05 gru, 2007

nie było w tym nic złego,poza stwierdzeniem faktów któych doświadczyłem,dlatego życzyłem ogólnej tolerancji bez uszczypliwości :lol:

Krz (scyzor)

Post autor: Krz (scyzor) » czw 06 gru, 2007

Krótko, zeby nie robić igrzysk, których Irasowi najwyraźniej brakuje 8)
Romulus:
właśnie przez takie uwagi swego czasu był dym, teraz to przeszłość w każdym razie mam taką nadzieję.
Dokładnie Romulus masz rację, przez takie uwagi ludzi, którzy uwielbiają wywoływać konflikty pisząc półprawdy i nieprawdy.
Sorry, ale jeżeli ktoś nie chce lub nie potrafi zrozumieć, że w życiu istnieje coś takiego jak "zasady" to świadczy tylko o nim samym.
A ta nietolerancja której to dośwadczył Iras mniej ma wspólnego z "quadzikiem" ( co najwyżej pośrednio) a więcej z promowaniem kumpli handlujących quadami kosztem nowych użytkowników forum nie mających o quadach zielonego pojęcia, i Iras doskonale o tym wie.
Szkoda, że przedstawia to zupełnie inaczej, moze dlatego, że pisanie tutaj o "złym forum" było tu kiedyś niestety baaardzo modne.
Napisałem "było" w czasie przeszłym, ale widzę, że Iras zadba żeby o tym nikt nie zapomniał.
Mimo wszystko szacunek dla studzących Irasowe zapędy.

P.S. Nie jest chyba tak źle z tą tolerancją, skoro totalnie zmarnowałem dwa wieczory próbując Ci wytłumaczyć, że interes Twoich kumpli nie idzie w parze z interesem naszych użytkowników, zamiast cię wywalić, i zdaje się, że nawet ostrzeżenia nie masz ?

admin: poprawiłem cytowanie, bo na quadzikowym forum nie działa poprawnie
Ostatnio zmieniony czw 06 gru, 2007 przez Krz (scyzor), łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » czw 06 gru, 2007

czesc Krz :wink:
.:GALEON:.

Krz (scyzor)

Post autor: Krz (scyzor) » czw 06 gru, 2007

Cześć Marcinie ;)

Jeszcze słówko. Chyba naprawdę czas darować sobie przytyki, wytykanie błędów, tych prawdziwych i tych nie do końca.
Każdy może mieć swoje zdanie o tolerancji i nietolerancji, z takich czy innych powodow lubić forum A albo forum B, ale chyba debatowanie nad tym nie przynosi nic dobrego. Nie tylko da się współistnieć, ale nawet współpracować, takie teksty napewno w tym nie pomagają i naprawdę nie są potrzebne.
Oczekując tolerancji warto też być samemu tolerancyjnym wobec innych, czy wobec zasad panujących u innych, nawet jeśli się nie podobają.
Ostatnie długie miesiące były takie przyjemne i spokojne, bez debat o ciśnieniu, czy braku zasad i chyba wszyscy woleliby aby tak już zostało. Z korzyścią dla wszystkich.
pozdrawiam Quadzikowe forum.

iras61

Post autor: iras61 » pt 07 gru, 2007

chyba chcesz być bielszy od kredy,ale tak nie jest nie chce mi się z tobą dyskutować bo nie warto i udowodniłem to na atv, nie promuje nikogo,ale to do ciebie nie dociera a tak ogólnie to się odemnie od........... i czs zamknąć ten temat.
Ostatnio zmieniony pt 07 gru, 2007 przez iras61, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pt 07 gru, 2007

Panowie, następnym razem tego typu dysuksje prowadźcie na PW. Temat zamykam, bo dalsze pisanie nie jest tu potrzebne i chyba to już kiedyś zostało ustalone.
Jak ktoś ma ciśnienie to pojeździć oczywiście tylko na terenach, na których można -> to pomaga :)
Póki co quadowa emeryturka :)

Zablokowany

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”