Krótko, zeby nie robić igrzysk, których Irasowi najwyraźniej brakuje
Romulus:
właśnie przez takie uwagi swego czasu był dym, teraz to przeszłość w każdym razie mam taką nadzieję.
Dokładnie Romulus masz rację, przez takie uwagi ludzi, którzy uwielbiają wywoływać konflikty pisząc półprawdy i nieprawdy.
Sorry, ale jeżeli ktoś nie chce lub nie potrafi zrozumieć, że w życiu istnieje coś takiego jak "zasady" to świadczy tylko o nim samym.
A ta nietolerancja której to dośwadczył Iras mniej ma wspólnego z "quadzikiem" ( co najwyżej pośrednio) a więcej z promowaniem kumpli handlujących quadami kosztem nowych użytkowników forum nie mających o quadach zielonego pojęcia, i Iras doskonale o tym wie.
Szkoda, że przedstawia to zupełnie inaczej, moze dlatego, że pisanie tutaj o "złym forum" było tu kiedyś niestety baaardzo modne.
Napisałem "było" w czasie przeszłym, ale widzę, że Iras zadba żeby o tym nikt nie zapomniał.
Mimo wszystko szacunek dla studzących Irasowe zapędy.
P.S. Nie jest chyba tak źle z tą tolerancją, skoro totalnie zmarnowałem dwa wieczory próbując Ci wytłumaczyć, że interes Twoich kumpli nie idzie w parze z interesem naszych użytkowników, zamiast cię wywalić, i zdaje się, że nawet ostrzeżenia nie masz ?
admin: poprawiłem cytowanie, bo na quadzikowym forum nie działa poprawnie