Witam
Dziś nastąpiła szybka ustawa i nie było czasu jej ogłaszać
Lecz zdam mała relację
O 17 zadzwonił do mnie Bochen w pewnej sprawie, lecz na koniec rozmowy zadałem pytanie czy polatamy krótka decyzja że pewnie to jeszcze wykonałem szybki tel. do Piotrka i o 18 już byli u mnie
Ruszamy ale gdzie i padł kierunek Kutno ale jak już tam dojechaliśmy, to już nie daleko było do kuzyna Bochena mniej więcej między Kutnem a Płockiem , więc ruszamy , drogę wybrałem masakra jakaś sam byłem zły na siebie iż sporo czasu po jakim nie równo zaoranym polu jechaliśmy aż mi skrzynka się urwała ale nic dotarliśmy oczywiście wielkie zdziwienie rodzinki iż idioci w taką pogodę taki kawał przyjechali ale nic pogadaliśmy troszkę kawkę wypiliśmy i z powrotem oczywiście wybieram drogę na kreskę i lecimy idzie dobrze droga się jakoś układa i nagle ku....a a to rowy wielkie jakieś a to rzeczka chyba tak z 4-5 szt i tu nam się trochę zeszło bo szukaliśmy mostów ale to nic , lecimy dalej fajna łąka czy jakiś nie użytek i nagle zrobiło się jakoś tak bardzo równo płasko fajnie się jedzie i nagle spora kępka trzciny i zorientowałem się iż jesteśmy na jakimś chyba stawie czy coś nie powiem cykora dostałem ale co jak najszybciej do brzegu i uffff udało się i dalej traska już nie była jakaś z przygodami i dotarliśmy do domów .
Nie wiem dokładnie ile km zrobiliśmy bo nie zerowałem licznika ale szacuję coś około 170km , w domu byłem o 23,20
Szybka ustawka ;)
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Szybka ustawka ;)
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Szybka ustawka ;)
hehe dobry taki spontan
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
No fajnie tak polecieć lecz to tylko w zimę bo nie zrobi się szkody żadnej na uprawach np: ale powiem tak iż jak się na tym lodzie zatrzymałem by pomyśleć w jaką stronę jechać by było blisko do gruntu i słychać pękający lód i jak zaczyna wypływać woda na wierzch to zwieracze mogą puścić
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
ale pewnie miałeś wodery to można ładować trochę się zmieści