Witam ,może jest ktoś kto pojeżdziłby ze mną po okolicy Chechła .Ja i kolega mamy tylko quada w Chechle noi nie ma zabardzo z kim sie wybrać na szaleństwa ,a wiadomo w grupie jest inna zabawa jak samemu .Może przygarniecie samotnego quadowicza do małej zwartej grupki
Mieszkam 300 m. od Pustyni Błędowsiej znam niezle fajne miejsca do szaleństwa.Mam quada 250 cm3 chińskiego pzreprawowego -ale naprawde solidny quad daje sobie rade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tel.698 615 449
Czekam na tel. ,pozdrawiam Łukasz S.
Szukam chętnych do wypadów w Chechle koło Pustyni Błędowskie
-
- Kontakt:
Witam, mieszkam w Wieliczce i mam do Ciebie kilkadziesiąt kilometrów. Z chęcią bym się przejechał w okolicach, które proponujesz. Jeśli tylko możesz zaproponować jakąś ciekawą traskę i dać przynajmniej iluzoryczne zapewnienie, że nikt nas nie będzie gonił z toporkiem w ręce, to z chęcią być może nie sam a jeszcze z kimś przyjedziemy
Jako, że jestem trochę zmarzluchem to może poczekamy jak śnieg stopnieje a jeśli jest sie gdzie przebrać, umyć i gorącej herbaty napić to możemy i w styczniu pojeździć.
czekam na jakieś info co do terminu.
Acha...
sprzęt i ludzie raczej zaprawieni w bojach!
Jako, że jestem trochę zmarzluchem to może poczekamy jak śnieg stopnieje a jeśli jest sie gdzie przebrać, umyć i gorącej herbaty napić to możemy i w styczniu pojeździć.
czekam na jakieś info co do terminu.
Acha...
sprzęt i ludzie raczej zaprawieni w bojach!
cudlaty
-
- Kontakt: