Szukam chętnych do wypadów w Chechle koło Pustyni Błędowskie

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
walkerchechlo
Kontakt:

Szukam chętnych do wypadów w Chechle koło Pustyni Błędowskie

Post autor: walkerchechlo » czw 20 gru, 2007

Witam ,może jest ktoś kto pojeżdziłby ze mną po okolicy Chechła .Ja i kolega mamy tylko quada w Chechle noi nie ma zabardzo z kim sie wybrać na szaleństwa ,a wiadomo w grupie jest inna zabawa jak samemu .Może przygarniecie samotnego quadowicza do małej zwartej grupki :D

Mieszkam 300 m. od Pustyni Błędowsiej znam niezle fajne miejsca do szaleństwa.Mam quada 250 cm3 chińskiego pzreprawowego -ale naprawde solidny quad daje sobie rade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tel.698 615 449

Czekam na tel. ,pozdrawiam Łukasz S.
Załączniki
2.jpg
1.jpg
3.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg
walkerchechlo

cudlaty

Post autor: cudlaty » pt 28 gru, 2007

Witam, mieszkam w Wieliczce i mam do Ciebie kilkadziesiąt kilometrów. Z chęcią bym się przejechał w okolicach, które proponujesz. Jeśli tylko możesz zaproponować jakąś ciekawą traskę i dać przynajmniej iluzoryczne zapewnienie, że nikt nas nie będzie gonił z toporkiem w ręce, to z chęcią być może nie sam a jeszcze z kimś przyjedziemy :D
Jako, że jestem trochę zmarzluchem to może poczekamy jak śnieg stopnieje :oops: a jeśli jest sie gdzie przebrać, umyć i gorącej herbaty napić to możemy i w styczniu pojeździć.
czekam na jakieś info co do terminu.

Acha...
sprzęt i ludzie raczej zaprawieni w bojach!
cudlaty

walkerchechlo
Kontakt:

Post autor: walkerchechlo » pt 28 gru, 2007

Co do terminu kiedy pojeżdzimy i wszystkich innych tematów z tym związanych,najlepiej na gg 3255094.
walkerchechlo

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”