szczecin
to ty musisz być strasznie szczupły, bo my nic fajnego w "normalnym" rozmiarze nie znaleźliśmy.
Wszystkie XXL były jak dla chińczyków, a kurtki z ochraniaczami nie miały pełnych ochron kręgosłupów - tak jak pisałeś - brak typowego osprzętu do ATV
Ale najważniejsze na TERAZ, to że podgrzewane manetki są!! (Daruś w niedzielę szykuj się na montaż, dopiero potem "grzybki")
Wszystkie XXL były jak dla chińczyków, a kurtki z ochraniaczami nie miały pełnych ochron kręgosłupów - tak jak pisałeś - brak typowego osprzętu do ATV
Ale najważniejsze na TERAZ, to że podgrzewane manetki są!! (Daruś w niedzielę szykuj się na montaż, dopiero potem "grzybki")
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Szczupły niestety nie jestem Waga niestety 3 cyfrowa, znalazłem coś dla siebie w 3XL Ale tak jak mówisz pełnej ochrony nie - no ale trochę protektorów to ma, membranki jakieś - ogólnie solidne. U nas nic nie znalazłem z ociepleniem. Ale na jakieś konkretniejsze jazdy chyba dokupię coś na buzer. No ale to mój pierwszy komplet. A o podgrzewanych manetkach zapomniałem więc zazdroszczę. Pozdrawiam
G700
ciekaw jestem tych Twoich terenów, kiedyś jeździłem w okolicach Chwarstnicy Pajero - piękne tereny, trzeba by, żebyś nas kiedyś tam zgonił - znajdź jakieś traski i przybywam(y), tylko słyszałem, że tam naleśniki są cięte mooocno na quady. Ja mam do Ciebie 15min (z przyczepką 18 )tobiash
W większości jeżdżę w lasach gdzie są wąwozy ze stromymi podjazdami i wijącymi się jak zaskroniec rzeczkami, jedna o szerokości quada a druga ok 5m.
ty, to ja cię kojarzę - gość słusznej postury ok 190cm, rozmawiałeś ze sprzedawca po angielsku o jakiejś ciemnej kurtce, a on ci proponował spodnie do kompletu. Widziałem i słyszałem, bo dokładnie za Twoimi plecami poszukiwaliśmy tych podgrzewanych manetek do atvpiotrr
Szczupły niestety nie jestem Waga niestety 3 cyfrowa, znalazłem coś dla siebie w 3XL ....................... Pozdrawiam
Panowie, pytanie co do soboty?
jeden z nas się "rozsypał" , to wiem. Ja też nie czuje się najlepiej, ale jestem już na prostej i do weekendu wróci chociaż 80% normy, wiec jak reszta z Was zamierza spędzić ten weekend? chyba nie w kapciach
Piotr, w domu tak z robotą rozbujałem, że mam spokoju na 5-6 weekendów ale z lotniskiem musimy zaczekać aż jakiś misiek będzie na siłach stawić się w konkury - jeden "ma katar", drugi się chyba uszczelnia (bidak chyba ma okres ), a trzeci........ jeszcze w salonie śpi. NIE MA TO JAK HONDA!!
jeden z nas się "rozsypał" , to wiem. Ja też nie czuje się najlepiej, ale jestem już na prostej i do weekendu wróci chociaż 80% normy, wiec jak reszta z Was zamierza spędzić ten weekend? chyba nie w kapciach
Piotr, w domu tak z robotą rozbujałem, że mam spokoju na 5-6 weekendów ale z lotniskiem musimy zaczekać aż jakiś misiek będzie na siłach stawić się w konkury - jeden "ma katar", drugi się chyba uszczelnia (bidak chyba ma okres ), a trzeci........ jeszcze w salonie śpi. NIE MA TO JAK HONDA!!
- homarek
- Lucky ATV Team
- Kontakt:
Ja narazie nia mam żadnego gada
Jeden jest jeszcze w salolnie, a drugi chyba w serwisie (o ile tam dotarł ).
Najbliższy weekend do latania to weekend u mnie. Wcześniej nie dam rady
Jeden jest jeszcze w salolnie, a drugi chyba w serwisie (o ile tam dotarł ).
Najbliższy weekend do latania to weekend u mnie. Wcześniej nie dam rady
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]