szczecin

Zobacz jak bawi się Team Quad Szczecin 4x4...
Awatar użytkownika
roj
Kontakt:

Post autor: roj » pt 26 wrz, 2008

Wróciłem, zakupiłem...ale jeszcze nie pobrudziłem :) hhehe. Ale typowo ATV sklepu nie znalazłem, nawet obsługa w polo i louisie nie wiedziała za bardzo o co kaman. No ale udało mi się zakupić fajne szmaty i z podpinką nawet -więc i zimę przelatam. Pozdrawiam.
G700

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » pt 26 wrz, 2008

to ty musisz być strasznie szczupły, bo my nic fajnego w "normalnym" rozmiarze nie znaleźliśmy.
Wszystkie XXL były jak dla chińczyków, a kurtki z ochraniaczami nie miały pełnych ochron kręgosłupów - tak jak pisałeś - brak typowego osprzętu do ATV :?

Ale najważniejsze na TERAZ, to że podgrzewane manetki są!! (Daruś w niedzielę szykuj się na montaż, dopiero potem "grzybki")
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

Awatar użytkownika
roj
Kontakt:

Post autor: roj » pt 26 wrz, 2008

Szczupły niestety nie jestem :) Waga niestety 3 cyfrowa, znalazłem coś dla siebie w 3XL :D Ale tak jak mówisz pełnej ochrony nie - no ale trochę protektorów to ma, membranki jakieś - ogólnie solidne. U nas nic nie znalazłem z ociepleniem. Ale na jakieś konkretniejsze jazdy chyba dokupię coś na buzer. No ale to mój pierwszy komplet. A o podgrzewanych manetkach zapomniałem :| więc zazdroszczę. Pozdrawiam
G700

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » sob 27 wrz, 2008

tobiash
W większości jeżdżę w lasach gdzie są wąwozy ze stromymi podjazdami i wijącymi się jak zaskroniec rzeczkami, jedna o szerokości quada a druga ok 5m.
ciekaw jestem tych Twoich terenów, kiedyś jeździłem w okolicach Chwarstnicy Pajero - piękne tereny, trzeba by, żebyś nas kiedyś tam zgonił - znajdź jakieś traski i przybywam(y), tylko słyszałem, że tam naleśniki są cięte mooocno na quady. Ja mam do Ciebie 15min (z przyczepką 18 :haha: )

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » sob 27 wrz, 2008

piotrr
Szczupły niestety nie jestem :) Waga niestety 3 cyfrowa, znalazłem coś dla siebie w 3XL :D ....................... Pozdrawiam
ty, to ja cię kojarzę - gość słusznej postury ok 190cm, rozmawiałeś ze sprzedawca po angielsku o jakiejś ciemnej kurtce, a on ci proponował spodnie do kompletu. Widziałem i słyszałem, bo dokładnie za Twoimi plecami poszukiwaliśmy tych podgrzewanych manetek do atv :lol:

Awatar użytkownika
roj
Kontakt:

Post autor: roj » ndz 28 wrz, 2008

hmm nie kojarzę ale świat jednak mały jest. Tyle się tam naprzymierzałem, że aż dość miałem. W końcu w Polo kupiłem i z bańki. Jak tylko wyzbędę sie tego ku..wskiego przeziębienia to pomykam pobrudzić :D Pozdrawiam
G700

Awatar użytkownika
roj
Kontakt:

Post autor: roj » śr 01 paź, 2008

Szukam jakiego fajnego terenu z podjazdami ,górkami itp niedaleko Szczecina, tak żeby gada wrzucić na przyczepkę i dojechać w paręnaście minut do pół godzinki.Pozdrawiam
G700

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » śr 01 paź, 2008

Panowie, pytanie co do soboty?
jeden z nas się "rozsypał" , to wiem. Ja też nie czuje się najlepiej, ale jestem już na prostej i do weekendu wróci chociaż 80% normy, wiec jak reszta z Was zamierza spędzić ten weekend? chyba nie w kapciach :?

Piotr, w domu tak z robotą rozbujałem, że mam spokoju na 5-6 weekendów :lol: ale z lotniskiem musimy zaczekać aż jakiś misiek będzie na siłach stawić się w konkury - jeden "ma katar", drugi się chyba uszczelnia (bidak chyba ma okres :) ), a trzeci........ jeszcze w salonie śpi. NIE MA TO JAK HONDA!! :P

Awatar użytkownika
homarek
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: homarek » śr 01 paź, 2008

Ja narazie nia mam żadnego gada :(
Jeden jest jeszcze w salolnie, a drugi chyba w serwisie (o ile tam dotarł :)).
Najbliższy weekend do latania to weekend u mnie. Wcześniej nie dam rady :(
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]

Awatar użytkownika
PIOTR_15
Lucky ATV Team

Post autor: PIOTR_15 » czw 02 paź, 2008

dzień dobry, widzę że Szczecin Team nadal śpi :kawa:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań Team Quad Szczecin 4x4”