SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
jest ok troche nim poleciałem w taki teren całkiem przyjemnie sie jechało troche mi d*** na boki uciekała ale to za sprawą cyngla gazu pomyśl nad dystansami jutro przednie hamulce pompa przyszła więc temat bedzie zamknięty w piatek mozesz przyjeżdżać a jutro biorę sie za swojego mam do wymiany klocki przód oraz końcówki drążków kierowniczych no i pare rzeczy eksploatacyjnych wyprać filtr powietrza i naped trąche podciągnąć oraz nasmarować bo w niedziele jade w okolice łodzi emhyrek obiecał krasnala mi na glanc zrobić haha a tak serio trzeba troche pojeździć bo później na 3 tyg pójdzie lucek w odstawke bo już mam zaplanowane weekendy na co innego niz jazdę
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Access SP450 (CB500)
- Imię: Piotr
Marcinie, a dało by radę żebym jutro późnym wieczorem po niego wpadł? bo dzwoniłem do znajomka i jemu by tak najbardziej pasowało
-
pewnie by dało czemu nie dzwoń wcześniej ja nim przyjadę do domu tu gdzie byłeś jeszcze go trochę przepale po drodzę
-
- Quad:: Access SP450 (CB500)
- Imię: Piotr
Oki, to będziemy w kontakcie
Ta 300 co będziesz ogarniał to ta od tego kolesia na handel? Kurde wku**ia mnie już trochę to poszukiwanie Lucyny. Szczerze mówiąc myślałem ,że będzie mi dużo łatwiej znaleźć ładnego LS'a niż TRX'a.. Ogarniałem dzisiaj temat tego.
http://olx.pl/oferta/quad-lucky-star-25 ... be7e862eec
Wizualnie plastiki pospawane z jednej strony ale to olałem, luzy delikatne na drążkach. Opony ok, silnik też ok.
Dałem sobie trochę dystansu. Ale co wyszło. Quad po kolizji. Rama od spodu w 2 miejscach wycięta i wstawione kawałki z czegoś innego. Bumper przedni przekoszony solidnie ,a wraz z nim całe przednie zawieszenie skierowane w prawą strone. Właściciel stwierdził ,że to od kręcenia bączków w jedną stronę ,a nie od kolizji. . I wisienka na torcie na koniec okazało się ,że quad nie ma opłat ani przeglądu. A dowód został zatrzymany po kolizji ze względu na uszkodzenia ramy i leży sobie w wydziale komunikacji...
http://olx.pl/oferta/quad-lucky-star-25 ... be7e862eec
Wizualnie plastiki pospawane z jednej strony ale to olałem, luzy delikatne na drążkach. Opony ok, silnik też ok.
Dałem sobie trochę dystansu. Ale co wyszło. Quad po kolizji. Rama od spodu w 2 miejscach wycięta i wstawione kawałki z czegoś innego. Bumper przedni przekoszony solidnie ,a wraz z nim całe przednie zawieszenie skierowane w prawą strone. Właściciel stwierdził ,że to od kręcenia bączków w jedną stronę ,a nie od kolizji. . I wisienka na torcie na koniec okazało się ,że quad nie ma opłat ani przeglądu. A dowód został zatrzymany po kolizji ze względu na uszkodzenia ramy i leży sobie w wydziale komunikacji...
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
No niestety idiotow nie brakuje a zapewne w ogloszeniu napisane "igla... jak z salonu"
Kiedys sie tak nadzialem kupujac auto... dzwonilem do goscia i mu mowie ze mam do niego ponad 500 km to niech mowi czy naprawde jest stan taki jak w ogloszeniu... to mnie zapewnial ze jest w listku.. nie bity nic nie malowane i takie tam... no to w weekend w auto i cisne te 500 km... byla to skoda superb( ok 50tys zl) wiec naprawde oczekiwalem czegos wartego tej ceny.. co sie okazalo... po przejsciu dookola auta z czujnikiem lakieru stwierdzilem ze szpachle to chyba w betoniarce rozrabiali.. jedyne co bylo nie malowane to dach... no i zrobilo sie 1000 km bez rezultatu...
Dlatego ja jak zawsze sprzedawalem jakies auto czy moto.. pisalem stan faktyczny...zalety i wady.. nigdy nic nie ukrywalem i tego zycze wszystkim
Kiedys sie tak nadzialem kupujac auto... dzwonilem do goscia i mu mowie ze mam do niego ponad 500 km to niech mowi czy naprawde jest stan taki jak w ogloszeniu... to mnie zapewnial ze jest w listku.. nie bity nic nie malowane i takie tam... no to w weekend w auto i cisne te 500 km... byla to skoda superb( ok 50tys zl) wiec naprawde oczekiwalem czegos wartego tej ceny.. co sie okazalo... po przejsciu dookola auta z czujnikiem lakieru stwierdzilem ze szpachle to chyba w betoniarce rozrabiali.. jedyne co bylo nie malowane to dach... no i zrobilo sie 1000 km bez rezultatu...
Dlatego ja jak zawsze sprzedawalem jakies auto czy moto.. pisalem stan faktyczny...zalety i wady.. nigdy nic nie ukrywalem i tego zycze wszystkim
-
z autami tak to bywa ja pojechałem po volvo V50 miejscowośc Sierpc też miało być wszystko ok a na czujniku lakieru brakło mi skali ale lepszego gościa trafiłem później na powrocie wiechałem do komisu stała ładna V50 mówie do typa wsiadamy jedziemy na stacje kontroli oblukam sobie dokładnie i teraz już pomine szczeguły wkażdym bądź razie miało tyle defektów że się rozmyśliłem a w drodze powrotnej ze stacji kontroli do komisu padła dwumasa haha doszliśmy 1,5 km na nogach do komisu i pojechaliśmy do domu po powrocie mówie kolegą jaką akcje mieliśmy i mówie do kolegi dzwon do tego typa i pytaj o to VOLVO a wczesniej mu na kartce zrobiłem liste rzeczy które były zjeb,,, w tym aucie i on dzwoni na beszczela z kartki pyta czy to i to jest dobrze a on mówi tak wszystko jest super na koniec mu pojechał do słuchawki i koleś się rozłączył masakra
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Może czas zacząć częściej zaglądać do tego tematuEmhyr pisze:no i nie zabronisz mi bo w końcu tutaj wolna amerykanka jak już sam zauważyłeś jakiś czas temu
Dziwi mnie, że w ogóle po opisie tego ogłoszenia pojechałeś oglądać
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Oczywiście wcześniej był telefon ze szczegółowymi pytaniami. Chyba pecha mam dzwonie wszystko jest super widocznie jak już jadę oglądać to w tym czasie quady dostają nagłych stłuczek i defektów
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Powinieneś dogadywać się, że jak na miejscu okaże się, że złom to niech oddają Ci pieniądze za dojazd.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son