SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pt 13 sty, 2017

A to mój następny pacjent ;) oczywiście ten z lewej Jak by ktoś był zainteresowany to silnik w tym 525 xc jest po kapitalnym remoncie ma może z 15 mth na wszystko faktury i stare cześci do wglądu koszt remontu 5600PLN to tyle ile będzie ceniony na sprzedaż z kompletnym osprzętem nie będziemy się rozdrabniać ;) Może akurat ktoś potrzebuje ;)

Obrazek
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Juraas
Quad:: ltz 400

Post autor: Juraas » sob 14 sty, 2017

Co wrzucasz ?

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » sob 14 sty, 2017

Juraas pisze:Co wrzucasz ?
SV 650 :) haha nie no żartuję :D ja nie z tych ;)
er6 będzie idealny a że objeżdżam go za każdym razem to się w końcu zdecydował ;) ale tak na prawdę chodzi o trwałość i koszty eksploatacji dopiero robił remont za gruby chajs a to tylko jeden sezon i znowu to samo .

Awatar użytkownika
gateway
Quad:: ls500

Post autor: gateway » sob 14 sty, 2017

Marcin ATV SWAP Garage pisze:
ja nie z tych
Z których? Co masz na myśli?

Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Post autor: Dragon011 » sob 14 sty, 2017

Hej pomyślałem , że zdam wam krótką relację porównania predatora er6 vs lucek er6.
W sumie wziąłem bazę predatora tylko dlatego , że mi się podobał , ale nie liczyłem na jakieś fajerowerki. Myślałem , że po jednym dniu testów nie będę potrafił odpowiedzieć na różnice , ale jednak to dwa zupełnie inne quady. W lucku pozycja jest bardziej turystyczna zaś na predatorze jest znacznie bardziej sportowa powiedział bym zbliżona do motocyklowej (ale nic z stylu ściga) Predator w porównaniu do lucka ma ogromny promień skrętu. Czasem w lucku brakowało mi wstecznego zaś tutaj ten diabeł zawraca w miejscu. Bardzo sobie chwalę decyzję o felgach 10 cali + duży balon. Dużo Dużo lepiej zbiera się w terenie i do tego ma znacznie większy prześwit niż lucek. Quad jest lżejszy od lucka i to czuć . nie tyle o prędkość , ale dzięki mniejszej masie mamy lepsze czucie quada. Polaris ma też jedną fajną wadę strasznie go wyrywa na ośke ;) . Tak więc podsumuwując Lucek jest to sprzęt bardziej turystyczny niż sportowy , a z predatorem jest odwrotnie. Ale powiem wam szczerze . Nigdy ale to nigdy w życiu nie jeździłem quadem , który dał mi tyle pozytywnych emocjii co Polaris.

Teraz muszę też wspomnieć o jednej zasadniczej rzeczy. Jakość wykonania quada.
Jeżeli chodzi o jakość w pierwszych egzemplarzach Marcina (nawet er6) były jakieś drobne pomyłki , ale trzeba powiedzieć jedno to do jakiej doszedł teraz Marcin Perfekcji to niesamowite. Szczerze nie znam żadnego mechanika samochodowego ani motocyklowego , który tak szybko się uczy i wdraża to w swoją prace. Dzisiejsza robota Marcina jest mega , ale to mega przemyślana. Nawet takie rzeczy jak jakość spawów czy ład w wiązkach jest na najwyższym poziomie , wręcz fabrykowym :P.

I teraz jedno jeżeli chcesz swapować quada , uwierz nie ma w Polsce bardziej doświadczonego człowieka niż ATV Swap Garage. Jeszcze raz wielkie dzięki :D :I love POLARIS: :I love POLARIS: :I love POLARIS:

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » sob 14 sty, 2017

gateway pisze:
Marcin ATV SWAP Garage pisze:
ja nie z tych
Z których? Co masz na myśli?
;) ...

Awatar użytkownika
gateway
Quad:: ls500

Post autor: gateway » ndz 15 sty, 2017

Po co prowokujesz?

Awatar użytkownika
Juraas
Quad:: ltz 400

Post autor: Juraas » wt 17 sty, 2017

Odbiegając trochę od tematu , ciekawi mnie czy ludzie wzmacniają ramy gdy wsadzają silnik z np r1 albo innego litra ? Wiecie moze cos na temat ? Chodzi mi pogłowie poprostu swap z Tdm 900 , boje sie tylko o ramę jak to zniesie . Czy potrzebne były by wzmocnienia , jeśli tak to gdzie i jak ? Rama i tak bedzie piaskowania to wzmocnić ja tez można by było . Marcin ty moze kiedyś cos w tym działałeś ?

ONION123
Quad:: Szukam
Imię: Posiadam

Post autor: ONION123 » wt 17 sty, 2017

Ltz ma małą komorę silnika i trudno zmieścić w nim tak dyzegdużego kloca jakim jest tdm

Awatar użytkownika
oolsztyniak
Moderator
Quad:: xxc 1000r
Imię: Łukasz

Post autor: oolsztyniak » wt 17 sty, 2017

Wzmacniają ramy do brp g1 szczególnie renegade. Myślę że u takich magikow mógłbyś zadać pytanie
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc :(
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga :twisted:

Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”