Coś się tego toru tak uparł jak ktoś robi swap to na pewno nie po to by ścigać sie po torze i skakać z przepaści. To chcąc zrobić swap trzeba byc skazanym na lucka bo ty nie widzisz sensu??? a może komuś sie lucek nie podoba tylko cos innego i ma w du.. twoja opinie??? , poza tym znowu głupoty gadasz bo lucek z silnikiem cb 500 nie jest wiele cięższy niż seria 300 cc a brałeś pod uwagę takie czynniki jak waga drivera?? jeden wazy 60 kg drugi 100 kg i co powiesz na to??? 40 kg a ty sie doszukujesz raptem moze 10-15 kg miedzy luckiem seria a cb 500 to z twojej teorii wynika ze ltr sie nie nadaje bo wazy 10 kg więcej niż ktm 525

zmień se zawieszenie ustaw zbieżność jak należy to bedzię stabilny miałeś 20 km dołożyłeś jeszcze 40 i sie dziwisz ze stabilność stracił , moc powinna iść w parze z takimi rzeczami jak zawieszenie i hamulce to nie wiedziałeś ?

wszystkie lucki er6 jakie robiłem jeżdżą na ohlinsach i elkach skoro uważasz ze jest nie stabilny to jak wytłumaczysz latanie z prędkościami 160km/h widziałeś kiedyś żebym walczył z kierownicą i że nosi mnie po całej drodze ??? a na ośce 120 km/h uważasz nadal ze jest nie stabilny? myślę że dalszy dialog nie ma sensu. Życzę ci zeby było cie stać na takiego quada jak chcesz i remonty co rok albo i częściej swoje opinie sobie zachowaj dla siebie

Bo skoro to jest temat swap To nie będziemy tu pisać o seriach i o tym czy ty widzisz sens czy nie

i sie juz tak nie napinaj
apropo skakania wzmocniony wahacz i dobre zawieszenie i cos tam mozna sobie po podskakiwać
[youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=XnpIUo_LBIw[/youtube]