SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
ALS
Quad:: Ls500cb?

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: ALS » czw 25 sie, 2016

A on ma homologacja ori z raptora? A ile kosztowałby swap na tdm i jaki byłby rocznik moto?

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » czw 25 sie, 2016

Tomek_LS500cb pisze:Marcin za ile ty tego rapciucha wyrwales?
kupiłem go za 18 tys wygladał tak jak wyzej na foto z homologacja zarejestrowany na samochodowy inny 14,5 Kw zarejestrowany na 2 osoby w dowodzie widnieje numer vin ramy i normalnie wpisane jest Raptor 700 karta pojazdu wszystko legal :) .
Ostatnio zmieniony czw 25 sie, 2016 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Zibi83
Quad:: Access CB500
Imię: Zbyszek

Post autor: Zibi83 » czw 25 sie, 2016

Wygląda zacnie :oklaski: A powiedz jak się prowadzi taki rapi z silnikiem od er6 w porównaniu do twojego lucka z tym samym silnikiem?
Mówił mi Daniel że spotkał cię na Biskupicach, wpadniemy kiedyś do was to obadamy sprzęta :D

ALS

Ok. A ty dawców ściągasz czy części? Jeśli dawców to udaje ci się sprzedać szajs co po nich zostaje? A co trzeba dać za części do swapu na ER6 a CB500. A od kiedy rapciuchy mają homo na 2 osoby? Bo czytałem że zaletą Lucka że jest na 2 osby a inne sportowe już nie. (Ale lucjan po swapie to jest ośka bo ten to rekreacja jest) ale tak czy siak. :D ;D :) ;)

Marcin ATV SWAP Garage

Zibi83 pisze:Wygląda zacnie :oklaski: A powiedz jak się prowadzi taki rapi z silnikiem od er6 w porównaniu do twojego lucka z tym samym silnikiem?

Mówił mi Daniel że spotkał cię na Biskupicach, wpadniemy kiedyś do was to obadamy sprzęta :D
Jeszcze nim nie jeździłem :) testy dopiero jak skończę całkiem :) dwa dni walczyłem z przednimi wahaczami mam teraz Long travel made by ASG :) i przynajmniej 3 tys zostało w kieszeni :) na standardowych wahaczach nie podeszły mi Elki były za długie :) wiec sobie przerobiłem nowe wahacze fabryczne z raptora z rocznika 2015 które dostałem extra przy kupnie quada wydłuzyłem je o 3 cale czyli teraz mają tyle ile mają Housery dołozyłem regulacje kątów i teraz mam konkretny skok zawieszenia Elki idealnie pasują mozliwość idealnej regulacji i nie potrzebuje dystansów tył ma teraz szerokość 131 w lucku miałem 129 cm przód mam teraz 128 w lucku było chyba 124 lub 125cm nie pamiętam dokładnie

Obrazek
Ostatnio zmieniony czw 25 sie, 2016 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 2 razy.

Marcin ATV SWAP Garage

ALS pisze:Ok. A ty dawców ściągasz czy części? Jeśli dawców to udaje ci się sprzedać szajs co po nich zostaje? A co trzeba dać za części do swapu na ER6 a CB500. A od kiedy rapciuchy mają homo na 2 osoby? Bo czytałem że zaletą Lucka że jest na 2 osby a inne sportowe już nie. (Ale lucjan po swapie to jest ośka bo ten to rekreacja jest) ale tak czy siak. :D ;D :) ;)
a może ci powiedzieć jeszcze co na śniadanie dzisiaj jadłem co?? ;) bedziesz zdecydowany to dzwon umówimy przyjedziesz i bedziemy rozmawiać :)

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » czw 25 sie, 2016

Jak dobrze kojarze to kazdy quad ktory jest zarejestrowany na samochodowy inny posiada homologacje na 2 os. Duzo quadow jest rejestrowane jako pojazd motocyklowy... mialem takie dwa u siebie(braciaka) yfz450 i ltr450 i wlasnie tak mialy w papierach... pojazd morocyklowy... ilosc miejsc -1
Duzo tez zalezy od salonu sprzedazy... to oni sprowadzaja sprzet od producenta... niektore mialaly 34kw niektore14kw... te drogie zaczely sie pojawiac po wejsciu w zycie ustawy UE ktora wymagala max mocy 15kw w pojazdach 4kolowych typu quad... natomiast pojazdy posiadajace 34kw i temu podobne mialy homologacje wystawiane wczesniej...

Marcin ATV SWAP Garage

Tomek_LS500cb pisze:Jak dobrze kojarze to kazdy quad ktory jest zarejestrowany na samochodowy inny posiada homologacje na 2 os. Duzo quadow jest rejestrowane jako pojazd motocyklowy... mialem takie dwa u siebie(braciaka) yfz450 i ltr450 i wlasnie tak mialy w papierach... pojazd morocyklowy... ilosc miejsc -1
Duzo tez zalezy od salonu sprzedazy... to oni sprowadzaja sprzet od producenta... niektore mialaly 34kw niektore14kw... te drogie zaczely sie pojawiac po wejsciu w zycie ustawy UE ktora wymagala max mocy 15kw w pojazdach 4kolowych typu quad... natomiast pojazdy posiadajace 34kw i temu podobne mialy homologacje wystawiane wczesniej...
I wszystko jasne :)

ALS

Bo chodziło mi o to czy kupić części czy całego dawcę wychaczajac fajna okazję w Niemczech jak twój ziomek kiedyś ale ty tych gratów z dawców miał być cały garaz i czy ty to jeszcze robisz. A jak się umówie i nadejdzie czas swap to bd lipa. Nie obraźliwe się ale kurde ty nawet z dawców robisz tajemnicę zawodową

Marcin ATV SWAP Garage

ALS pisze:Bo chodziło mi o to czy kupić części czy całego dawcę wychaczajac fajna okazję w Niemczech jak twój ziomek kiedyś ale ty tych gratów z dawców miał być cały garaz i czy ty to jeszcze robisz. A jak się umówie i nadejdzie czas swap to bd lipa. Nie obraźliwe się ale kurde ty nawet z dawców robisz tajemnicę zawodową
hehe Trzeba byc troche tajemniczym :) ogólnie jak juz jestes pewnien co i jak to do mnie dzwonisz i ja cie o wszystkom informuje proste bedziesz chciał sobie silnik i osprzęt sam załatwiac to dla mnie nawet lepiej ale o szczegółach rozmawiam tylko i wyłącznie tel :)

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”