SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
A on ma homologacja ori z raptora? A ile kosztowałby swap na tdm i jaki byłby rocznik moto?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
kupiłem go za 18 tys wygladał tak jak wyzej na foto z homologacja zarejestrowany na samochodowy inny 14,5 Kw zarejestrowany na 2 osoby w dowodzie widnieje numer vin ramy i normalnie wpisane jest Raptor 700 karta pojazdu wszystko legal .Tomek_LS500cb pisze:Marcin za ile ty tego rapciucha wyrwales?
Ostatnio zmieniony czw 25 sie, 2016 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Wygląda zacnie A powiedz jak się prowadzi taki rapi z silnikiem od er6 w porównaniu do twojego lucka z tym samym silnikiem?
Mówił mi Daniel że spotkał cię na Biskupicach, wpadniemy kiedyś do was to obadamy sprzęta
Mówił mi Daniel że spotkał cię na Biskupicach, wpadniemy kiedyś do was to obadamy sprzęta
Ok. A ty dawców ściągasz czy części? Jeśli dawców to udaje ci się sprzedać szajs co po nich zostaje? A co trzeba dać za części do swapu na ER6 a CB500. A od kiedy rapciuchy mają homo na 2 osoby? Bo czytałem że zaletą Lucka że jest na 2 osby a inne sportowe już nie. (Ale lucjan po swapie to jest ośka bo ten to rekreacja jest) ale tak czy siak. ;D
-
Jeszcze nim nie jeździłem testy dopiero jak skończę całkiem dwa dni walczyłem z przednimi wahaczami mam teraz Long travel made by ASG i przynajmniej 3 tys zostało w kieszeni na standardowych wahaczach nie podeszły mi Elki były za długie wiec sobie przerobiłem nowe wahacze fabryczne z raptora z rocznika 2015 które dostałem extra przy kupnie quada wydłuzyłem je o 3 cale czyli teraz mają tyle ile mają Housery dołozyłem regulacje kątów i teraz mam konkretny skok zawieszenia Elki idealnie pasują mozliwość idealnej regulacji i nie potrzebuje dystansów tył ma teraz szerokość 131 w lucku miałem 129 cm przód mam teraz 128 w lucku było chyba 124 lub 125cm nie pamiętam dokładnieZibi83 pisze:Wygląda zacnie A powiedz jak się prowadzi taki rapi z silnikiem od er6 w porównaniu do twojego lucka z tym samym silnikiem?
Ostatnio zmieniony czw 25 sie, 2016 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 2 razy.
-
a może ci powiedzieć jeszcze co na śniadanie dzisiaj jadłem co?? bedziesz zdecydowany to dzwon umówimy przyjedziesz i bedziemy rozmawiaćALS pisze:Ok. A ty dawców ściągasz czy części? Jeśli dawców to udaje ci się sprzedać szajs co po nich zostaje? A co trzeba dać za części do swapu na ER6 a CB500. A od kiedy rapciuchy mają homo na 2 osoby? Bo czytałem że zaletą Lucka że jest na 2 osby a inne sportowe już nie. (Ale lucjan po swapie to jest ośka bo ten to rekreacja jest) ale tak czy siak. ;D
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Jak dobrze kojarze to kazdy quad ktory jest zarejestrowany na samochodowy inny posiada homologacje na 2 os. Duzo quadow jest rejestrowane jako pojazd motocyklowy... mialem takie dwa u siebie(braciaka) yfz450 i ltr450 i wlasnie tak mialy w papierach... pojazd morocyklowy... ilosc miejsc -1
Duzo tez zalezy od salonu sprzedazy... to oni sprowadzaja sprzet od producenta... niektore mialaly 34kw niektore14kw... te drogie zaczely sie pojawiac po wejsciu w zycie ustawy UE ktora wymagala max mocy 15kw w pojazdach 4kolowych typu quad... natomiast pojazdy posiadajace 34kw i temu podobne mialy homologacje wystawiane wczesniej...
Duzo tez zalezy od salonu sprzedazy... to oni sprowadzaja sprzet od producenta... niektore mialaly 34kw niektore14kw... te drogie zaczely sie pojawiac po wejsciu w zycie ustawy UE ktora wymagala max mocy 15kw w pojazdach 4kolowych typu quad... natomiast pojazdy posiadajace 34kw i temu podobne mialy homologacje wystawiane wczesniej...
-
I wszystko jasneTomek_LS500cb pisze:Jak dobrze kojarze to kazdy quad ktory jest zarejestrowany na samochodowy inny posiada homologacje na 2 os. Duzo quadow jest rejestrowane jako pojazd motocyklowy... mialem takie dwa u siebie(braciaka) yfz450 i ltr450 i wlasnie tak mialy w papierach... pojazd morocyklowy... ilosc miejsc -1
Bo chodziło mi o to czy kupić części czy całego dawcę wychaczajac fajna okazję w Niemczech jak twój ziomek kiedyś ale ty tych gratów z dawców miał być cały garaz i czy ty to jeszcze robisz. A jak się umówie i nadejdzie czas swap to bd lipa. Nie obraźliwe się ale kurde ty nawet z dawców robisz tajemnicę zawodową
-
hehe Trzeba byc troche tajemniczym ogólnie jak juz jestes pewnien co i jak to do mnie dzwonisz i ja cie o wszystkom informuje proste bedziesz chciał sobie silnik i osprzęt sam załatwiac to dla mnie nawet lepiej ale o szczegółach rozmawiam tylko i wyłącznie telALS pisze:Bo chodziło mi o to czy kupić części czy całego dawcę wychaczajac fajna okazję w Niemczech jak twój ziomek kiedyś ale ty tych gratów z dawców miał być cały garaz i czy ty to jeszcze robisz. A jak się umówie i nadejdzie czas swap to bd lipa. Nie obraźliwe się ale kurde ty nawet z dawców robisz tajemnicę zawodową