słowa wyjaśnienia odnośnie mojej rozmowy z panią prezes atv Polska dzwoniłem owszem ale spytać dokładnie czym łamie regulamin bo nie pisałem nic o żadnej kasie ,pani odpowiedziała ze nawet jak bym nic nie pisał już to i tak wszyscy wiedzą czym sie zajmuje i za 300 zł MIESIĘCZNIE!!! zaproponowała mi strefę komercyjną LEKKA PRZESADA a jak spytałem czy mogę założyć sobie nowe konto i nic nie pisać o żadnej przeróbce to powiedziała nie mówiąc ze to inni będą pisać do mnie generalnie chodzi im tylko o kasę mają gdzieś czy sie to podobało forumowiczom a ja gdybym faktycznie na tym taka kasę robił jak to niektórym zawistnym się wydaje to dał bym pani prezes 300 zł i nie było by problemu ale niestety tak nie jest ! i 300 zł miesięcznie to jak jakaś rata kredytu więc nie będę nabijał skarbonki atv polska tym bardziej że korzyści nie są wymierne .
TOMEK LS 300 spoko będę wrzucał filmiki sezon dopiero się zaczął . Kupiłem wczoraj Lucjana

jeszcze tylko muszę tknąć w niego życie

silnik już czeka 22 tyś przebiegu zdławiony na 25 kw sam go dopiero będę odblokowywał więc silnik malinka nigdy nie dostał w d***..ę jak zrobię to wrzucę filmik a tak że będę dodawał filmiki z wypadów pozdro