SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Tomek_LS500cb » pt 10 lip, 2015

Uzywasz ty pasa nerkowego? Podejrzewam ze tak... ale pytam dla pewnosci bo to tez ma znaczenie jak sie lata na moto czy tez quadzie... zreszta przeciez nie musze ci tlumaczyc...
Ja kilka lat temu rozladowywalem busa u klienta i mialem na pace beben z kablem ... i ja glupi powiedzialem ze go wyladuje... co ja nie dam rady... (taki maly bebenek z kablem 4x240...okolo 400kg)... przysadzilem sie... i w pewnym momencie malo sie nie zesralem z bolu... co sie stalo... 3 kregi na odcinku ledzwiowym trzasly... bolalo jak cholera... kilka dni w domu... wrocilem do pracy i kolejny kurs z podobnym ladunkiem... tym razem mysle sobie ..tylko sprawdze czy dam rade ruszyc ten beben.... i sruuuu ...2kregi miedzy lopatkami... no i jeszcze wieksze przesuniecie tych na odcinku ledzwiowym... po tym juz nie wyszedlem z auta... myslalem ze juz wogole sie nie rusze.... przyjechal po mnie ojciec i zawiozl mnie do znajomego kreglaza... bo w szpitalu nawet nie chcieli nic robic... powiedzieli ze miesien nadciagnelem... po wizycie u tego masazysty-kreglarza... wyszedlem jak nowo narodzony... na drugi dzien caly bol kompletnie ustapil... okazalo sie jednak ze przez te kilka dni zrobila mi sie przepuklina na kregoslupie... pomiedzy kregami....

No najgorsze to ze moze ominac cie urlop... bo na to zawsze sie czeka ... ale zycie takie jest ze lubi platac figle... wracaj szybko do zdrowka ;)

;)

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pt 10 lip, 2015

Obawiam sie że doprawiłem sie Na quadzie ZIBI83 bo już mnie plecy bolały po tym dźwiganiu a w sobote było bardzo gorąco i pojechałem go zaprowadzić na warsztat i nie założyłem sobie pasa nerkowego byłem trochę spocony żona jechała za mną autem to mówiła że całe plery na wierzchu i pewnie tym sie dobiłem.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Zibi83
Quad:: Access CB500
Imię: Zbyszek

Post autor: Zibi83 » pt 10 lip, 2015

Jasne najlepiej zwalić na tych najmniejszych :D
Marcin odpoczywaj i nie martw się terminami, ZDROWIE NAJWAŻNIEJSZE!

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » sob 11 lip, 2015

O cholera nie bylo mnie troche na forum, a tu takie kiepskie info ;/ lepiej sie oszczedzaj Marcin. Kregoslup to bardzo slaby temat i lepiej na jakis czas odpuscic niz narobic sobie biedy na trwale. Mam nadzieje, ze uda Ci sie szybko z tego wyjsc i jeszcze nie jednego lucka swapniesz ;) zdrówka życzę ;)

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

Post autor: Tomek_LS500cb » ndz 12 lip, 2015

Wlasnie wygralem aukcje ... buty Berik i komplet spodnie i bluza Fox... Obrazek

Co myslicie??? Cena naprawde atrakcyjna ;)

;)

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 12 lip, 2015

Jak dobra cena to wszystko git butów nie znam ale białych bym nie kupił strasznie ci ulowo wyglądają jak są juz troche zniszczone

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » ndz 12 lip, 2015

tomku to nie ma byc ładne !!!!!!!
one maja byc praktyczne, a w szczególności wygodne i ty powinienes nam napisac co musisz i czy zdają egzamin w terenie ,bo wygladac to moze nawet 80-cio letnia babacia po "fejs-liftigu"
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

Post autor: Tomek_LS500cb » ndz 12 lip, 2015

Hehe wiem ;) jak do mnie dotra to zdam relacje z praktycznosci;) szukalem czarnych ale nie bylo... trafily sie te za .... 70€ razem ze strojem;) wiec luknalem... co do firmy... Berik ... robia zaje.bi.ste kombinezony na moto... bardzo popularna wloska firma... wiec mam nadzieje ze buty tez beda dobrej jakosci ;)

;)

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » ndz 12 lip, 2015

Ale dzisiaj mialem przygode.. 150km od domu z dziewczyna na quadzie. Ruszam ze skrzyzowania a tu buuuu gad zaczyna slabnac i zdechl. Na pobocze odpalil ale znowu to samo. Przekrecam stacyjke nic zadnej rekacji wyswietlacz nie dziala rozrusznik nic. Zaczynam od aku wyglada ok. Stacyjke rozpialem bo kiedys juz mi nie laczyla ale nadal nic.. juz mialem niezle cieplo ale mysle sprawdze bezpiecznik ale byl okej. Ale o dziwo przekrecam stacyjke i jest okej ale nadal nie chce chodzic. Rozwinalem izolacje z przekaznika rozrusznika i udalo sie ;) wrocilem do domu juz bez klopotow ale bylo bardzo juz cieplob;) musze teraz zlokalizowac co tam nie laczy i pozbyc sie strachu :p

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 12 lip, 2015

wypnij kostkę z przekaźnika wyczyść piny i psiknij czymś do styków ta instalacja ma ok 15 lat warto raz na jakiś czas przeprowadzić taki zabieg posprawdzaj tez wszystkie masy :D ten sprzęt raczej nie zawodzi a takie drobne incdenty zdarzają sie we wszystkich sprzętach ;) ważne by na miejscu można było usunąć usterkę.

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”