SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
No to lipa... bo u mnie nic nie bylo... zadnej instrukcji montazu... a magnesy sa dwa.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
generalnie to sie na tym podjeździe normalnie wchodzi tylko jak sie zrobią takie mega koleiny to sie quad wiesza na osi i lipa trzeba wtedy nogami tam trochę to rozgarnąć ale nikomu sie nie chciałoTomek_LS300 pisze:No to sie w koncu ruszylo!!! Sezon sie zaczal!!! Oby tak dalej Panowie!!! Filmiki za.je.bi.ste.... Marcin widze ze pod jeden podjazd nawet nowa kostka na bierzniku nie pomogla a ladowanie na tylku ... hehe... pierwsza klasa tylko troche blacha ucierpiala;)
czarny kabel to + 12V zielony 12- masa w ten sposób mozesz na krótko podłączyć pod 12 volt i sprawdzic go
Ostatnio zmieniony wt 31 mar, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
Oki dzięki. ... hehhe zawsze się zdarzy ze gdzieś się utknie. ... no niestety to nie przeprawowka ... tylko oska. .. a tu każda większa koleina plus do tego stromy podjazd i du.pa stoimy....
Czarny to plus .???????????
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Marcin znasz może sklep Inter-plus Al.Pokoju 8/39
42-200 Częstochowa?
42-200 Częstochowa?
-
- Quad:: Ls 500cc
Witam Pany do sprzedania sa oslony Power madd z lusterkami żółto czarne jak by ktoś był zainterere to na pw Pozdro
-
to po drugiej stronie miasta sklepu nie kojarzę a co to za sklep??Zibi83 pisze:Marcin znasz może sklep Inter-plus Al.Pokoju 8/39
42-200 Częstochowa?
ROPA czarny kabel to zasilanie POWER ;D zielony masa i juz licznik świeci jest jeszcze power podtrzymujący by sie zegarek nie kasował po wyłączeniu kluczyka ale tamte dwa starcza by sprawdzić czy licznik świeci .
Widzę że koledzy stare silniczki powystawiali na olx-sie coś więcej się ich zrobiło.
-
no a będzie ich jeszcze więcej te co są na olx to tez ode mnie jeden juz po swapie drugi czeka w kolejce i silnik juz wystawił .boldlin pisze:Widzę że koledzy stare silniczki powystawiali na olx-sie coś więcej się ich zrobiło.
- Tomek_LS500cb
Pawel czy przy tym nowym liczniku da rade zalozyc rozporke na kiere?zeby byla nad licznikiem i zbytnio go nie przeslaniala?