SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
No to lipa... bo u mnie nic nie bylo... zadnej instrukcji montazu... a magnesy sa dwa.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
generalnie to sie na tym podjeździe normalnie wchodzi tylko jak sie zrobią takie mega koleiny to sie quad wiesza na osi i lipa trzeba wtedy nogami tam trochę to rozgarnąć ale nikomu sie nie chciałoTomek_LS300 pisze:No to sie w koncu ruszylo!!! Sezon sie zaczal!!! Oby tak dalej Panowie!!! Filmiki za.je.bi.ste.... Marcin widze ze pod jeden podjazd nawet nowa kostka na bierzniku nie pomoglaa ladowanie na tylku ... hehe... pierwsza klasa
tylko troche blacha ucierpiala;)
![Wink ;)](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif)
czarny kabel to + 12V zielony 12- masa w ten sposób mozesz na krótko podłączyć pod 12 volt i sprawdzic go
Ostatnio zmieniony wt 31 mar, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
Oki dzięki. ... hehhe zawsze się zdarzy ze gdzieś się utknie. ... no niestety to nie przeprawowka ... tylko oska. .. a tu każda większa koleina plus do tego stromy podjazd i du.pa stoimy....
Czarny to plus .???????????
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Marcin znasz może sklep Inter-plus Al.Pokoju 8/39
42-200 Częstochowa?
42-200 Częstochowa?
-
- Quad:: Ls 500cc
Witam Pany do sprzedania sa oslony Power madd z lusterkami żółto czarne jak by ktoś był zainterere to na pw Pozdro
-
to po drugiej stronie miasta sklepu nie kojarzę a co to za sklep??Zibi83 pisze:Marcin znasz może sklep Inter-plus Al.Pokoju 8/39
42-200 Częstochowa?
ROPA czarny kabel to zasilanie POWER ;D zielony masa i juz licznik świeci jest jeszcze power podtrzymujący by sie zegarek nie kasował po wyłączeniu kluczyka ale tamte dwa starcza by sprawdzić czy licznik świeci .
Widzę że koledzy stare silniczki powystawiali na olx-sie
coś więcej się ich zrobiło.
![Mr. Green :mrgreen:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_mrgreen.gif)
-
no a będzie ich jeszcze więcejboldlin pisze:Widzę że koledzy stare silniczki powystawiali na olx-siecoś więcej się ich zrobiło.
![Wink ;)](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif)
- Tomek_LS500cb
Pawel czy przy tym nowym liczniku da rade zalozyc rozporke na kiere?zeby byla nad licznikiem i zbytnio go nie przeslaniala?